luni, 24 iunie 2019

Zoltan Sipoș a câștigat etapa a III-a a Turului Ciclist al Dobrogei

Zoltan Sipoș a câștigat etapa a III-a a Turului Ciclist al Dobrogei

A fost una reușită, mai ales pentru că vremea a fost  frumoasă, diferită de cea de ieri, care se desfășurase pe ploaie și vânt.Caravana a plecat din Constanța, prin Valul lui Traian spre Adamclisi.S-a întors la Urluia și după 120 de km a revenit la Constanța. Câștigător a fost Zoltan Sipoș de la Tușnad Cycling Team.                                                                    

Amănunte de la  etapa proaspăt încheiată le puteți afla în jurnalul nostru de sport din această seară. De asemenea,așa cum v-am obișnuit,de la ora 21 și 25 de minute vă vom prezenta  un  reportaj al zilei de concurs.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Meci splendid în semifinalele Ligii Națiunilor: Portugalia s-a CALIFICAT - Cristiano Ronaldo și-a dus naționala în FINALĂ!
De Mediafax 6 iunie 2019

Portugalia a câștigat, miercuri seară, meciul din semifinalele Ligii Națiunilor, contra Elveției, scor 3-1. Cristiano Ronaldo a adus calificarea în ultimul act pentru lusitani cu un hat-trick.

Simona Halep, premiată la Paris pentru cea mai bună tenismenă din 2018!
De Neptun TV 5 iunie 2019

Simona Halep (3 WTA), a participat, marți seară, la Cina Campionilor, organizată la Paris de Federația Internațională de Tenis (ITF). Românca a primit premiul pentru cea mai bună tenismenă din 2018.

Roland Garros 2019. Simona Halep joacă astăzi în primul tur cu Ajla Tomljanovic. ORA meciului
De Mediafax 28 mai 2019

Partida Halep - Tomljanovic e programată a treia pe terenul central, după John Millman - Alexander Zverev, din proba masculină, și Naomi Osaka - Ana Karolina Schmiedlova, de la feminin.