luni, 17 decembrie 2018

Zoltan Sipos a câștigat etapa a treia a Turului Dobrogei la ciclism

Etapa a treia a turului ciclist al Dobrogei s-a desfășurat astăzi pe o vreme frumoasă, în care rutierii au uitat de ploaia și rafalele de vânt de ieri. Și aceasta a fost o rundă rapidă, în care de multe ori s-au înregistrat viteze de până la aproape 60 de kilometri pe oră.

Cicliștii au rulat în sud-vestul Dobrogei pe o distanță de 120 de kilometri. Au plecat din Constanța, au întors aproape de Adamclisi, și au revenit la punctul inițial. Plutonul s-a scindat de multe ori, dar un singur grup de cicliști s-a desprins decisiv. La momentul sosirii, acesta avea un avantaj consistent în fața restului plutonului. Sosirea a fost emoționantă. Doi rutieri de la același club, Tușnad Cycling Team, Zoltan Sipos și Ivan Stevic, au terminat cursa braț la braț. Zoltan Sipos a fost declarat totuși învinător al etapei cu numărul 3 din această ediție.

În clasamentul general conduce Sergiu Cioban, și el membru al formației multinaționale Tușnad Cycling Team. Imagini și comentarii din etapa a treia, încheiată astăzi, veți putea urmări în cadrul reportajului nostru special de la ora 21:25.   

 

Comenteaza aceasta stire

Halep, săptămâna cu numărul 59 ca lider mondial. 3 jucătoare din România și-au schimbat pozițiile în ierarhia WTA
De Neptun TV 17 decembrie 2018

Simona Halep se menține pe primul loc mondial, ajungând la săptămâna cu numărul 59 în poziția de lider mondial, la un avans de 1046 de puncte față de ocupanta locului doi, Angelique Kerber.

Premieră în istoria României: Simona Halep a fost desemnată campioana mondială a anului 2018
De Neptun TV 14 decembrie 2018

Simona Halep a mai scris o pagină de istorie pentru tenisul românesc, chiar în anul în care a obținut cele mai bune rezultate.

România s-a calificat în semifinalele Campionatului European de handbal feminin! Cristina Neagu, de urgență la spital
De Neptun TV 13 decembrie 2018

Naționala de handbal feminin a României s-a calificat după 8 ani în semifinalele Campionatului European din Franța, de pe locul al doilea în grupa a II-a principală, și va întâlni campioana olimpică Rusia, vineri, la Paris.

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.