marţi, 19 februarie 2019

Zoltan Sipos a câștigat etapa a treia a Turului Dobrogei la ciclism

Etapa a treia a turului ciclist al Dobrogei s-a desfășurat astăzi pe o vreme frumoasă, în care rutierii au uitat de ploaia și rafalele de vânt de ieri. Și aceasta a fost o rundă rapidă, în care de multe ori s-au înregistrat viteze de până la aproape 60 de kilometri pe oră.

Cicliștii au rulat în sud-vestul Dobrogei pe o distanță de 120 de kilometri. Au plecat din Constanța, au întors aproape de Adamclisi, și au revenit la punctul inițial. Plutonul s-a scindat de multe ori, dar un singur grup de cicliști s-a desprins decisiv. La momentul sosirii, acesta avea un avantaj consistent în fața restului plutonului. Sosirea a fost emoționantă. Doi rutieri de la același club, Tușnad Cycling Team, Zoltan Sipos și Ivan Stevic, au terminat cursa braț la braț. Zoltan Sipos a fost declarat totuși învinător al etapei cu numărul 3 din această ediție.

În clasamentul general conduce Sergiu Cioban, și el membru al formației multinaționale Tușnad Cycling Team. Imagini și comentarii din etapa a treia, încheiată astăzi, veți putea urmări în cadrul reportajului nostru special de la ora 21:25.   

 

Comenteaza aceasta stire

Halep a urcat oficial în topul WTA! Ce loc ocupă acum Simona
De Neptun TV 18 februarie 2019

Podiumul e alcătuit din japoneza Naomi Osaka, lider - 6.970 de puncte, Simona Halep, locul doi - 5537 de puncte, și Sloane Stephens, poziția a treia - 5307 de puncte.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Doha! 'Aș fi vrut să câștig acest trofeu frumos, dar nu am putut'
De Neptun TV 16 februarie 2019

Simona Halep nu a reușit să câștige primul trofeu din noul sezon. Ajunsă în finala turneului de la Doha, numărul doi WTA a pierdut în trei seturi în fața jucătoarei din Belgia, Elise Mertens (23 de ani, nr. 21 WTA), scor 6-3, 4-6, 3-6, după două ore și șase minute de joc.

Simona Halep s-a hotărât în privința antrenorului: Am început colaborarea și o să lucrăm împreună
De Neptun TV 4 februarie 2019

În primă fază s-a decis ca tehnicianul belgian să fie supus unei perioade de probă, dar presa din țara sa susține că acesta a convins-o deja pe jucătoarea noastră, prin metodele de antrenament, să semneze o înțelegere cu perioadă nedeterminată.

Simona Halep a pierdut locul 1 în clasamentul WTA. Românca a părăsit Top 2 WTA după 595 de zile
De Neptun TV 28 ianuarie 2019

Clasamentul WTA a încorporat luni punctele câștigate de Naomi Osaka și Petra Kvitova la Australian Open 2019, iar Simona Halep a pierdut două poziții în ierarhia mondială. Este cea mai importantă alunecare în clasament pentru româncă, după data de 8 mai 2017, când Halep ajungea de pe 4 pe 8.

Simona Halep nu mai este locul 1!
De Neptun TV 22 ianuarie 2019

Într-un clasament live, după această victorie, Petra Kvitova a ajuns la 5,770 de puncte.