duminică, 19 mai 2019

Zoltan Sipos a câștigat etapa a treia a Turului Dobrogei la ciclism

Etapa a treia a turului ciclist al Dobrogei s-a desfășurat astăzi pe o vreme frumoasă, în care rutierii au uitat de ploaia și rafalele de vânt de ieri. Și aceasta a fost o rundă rapidă, în care de multe ori s-au înregistrat viteze de până la aproape 60 de kilometri pe oră.

Cicliștii au rulat în sud-vestul Dobrogei pe o distanță de 120 de kilometri. Au plecat din Constanța, au întors aproape de Adamclisi, și au revenit la punctul inițial. Plutonul s-a scindat de multe ori, dar un singur grup de cicliști s-a desprins decisiv. La momentul sosirii, acesta avea un avantaj consistent în fața restului plutonului. Sosirea a fost emoționantă. Doi rutieri de la același club, Tușnad Cycling Team, Zoltan Sipos și Ivan Stevic, au terminat cursa braț la braț. Zoltan Sipos a fost declarat totuși învinător al etapei cu numărul 3 din această ediție.

În clasamentul general conduce Sergiu Cioban, și el membru al formației multinaționale Tușnad Cycling Team. Imagini și comentarii din etapa a treia, încheiată astăzi, veți putea urmări în cadrul reportajului nostru special de la ora 21:25.   

 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, după ce a pierdut finala cu Kiki Bertens: 'Cred că am jucat greșit tot ce am jucat'
De Neptun TV 12 mai 2019

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep a declarat, sâmbătă seară, după ce a pierdut finala de la Madrid, că speră să mai aibă ocazia de a juca contra olandezei Kiki Bertens pentru că trebuie să-și ia revanșa.

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Madrid: 'Vreau să mă simt bine și să câștig'
De Neptun TV 10 mai 2019

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în finala turneului WTA de la Madrid, după un meci disputat cu Belinda Bencic (Elveția; 18 WTA). Românca s-a impus în trei seturi, scor 6-2; 6-7(2); 6-0.

Simona Halep, prima reacție la victoria care o readuce pe locul 2 WTA: 'Sunt încă pe antibiotice'
De Neptun TV 9 mai 2019

Parcursul execelnt al Simonei vine în ciuda faptului că este răcită și urmează un tratament pe bază de antibiotice.

Victorie FULGER la Madrid | Halep s-a calificat în sferturile turneului, după 6-0; 6-0 cu Kuzmova: Am dominat meciul, am simțit loviturile
De Mediafax 8 mai 2019

Simona Halep (3 WTA) s-a declarat extrem de mulțumită de victoria de la Madrid, care a dus-o în sferturi. A fost, practic, un antrenament cu public pentru sportiva noastră.

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Madrid
De Neptun TV 7 mai 2019

În optimile de finală, Simona Halep va da piept, în premieră, cu slovaca Viktoria Kuzmova (20 de ani, nr. 46 WTA).

Fed Cup | Simona Halep a câștigat primul meci din semifinale, contra Kristinei Mladenovic
De Mediafax 20 aprilie 2019

În partida desfășurată la Rouen, Simona a făcut break la scorul de 2-2, în actul inaugural, însă Mladenovic a revenit imediat. Tenismena din România s-a desprins din nou, după un game maraton și a încheiat primul set după 56 de minute de joc, câștigând cu 6-3.