joi, 18 iulie 2019

Zoltan Sipos a câștigat etapa a treia a Turului Dobrogei la ciclism

Etapa a treia a turului ciclist al Dobrogei s-a desfășurat astăzi pe o vreme frumoasă, în care rutierii au uitat de ploaia și rafalele de vânt de ieri. Și aceasta a fost o rundă rapidă, în care de multe ori s-au înregistrat viteze de până la aproape 60 de kilometri pe oră.

Cicliștii au rulat în sud-vestul Dobrogei pe o distanță de 120 de kilometri. Au plecat din Constanța, au întors aproape de Adamclisi, și au revenit la punctul inițial. Plutonul s-a scindat de multe ori, dar un singur grup de cicliști s-a desprins decisiv. La momentul sosirii, acesta avea un avantaj consistent în fața restului plutonului. Sosirea a fost emoționantă. Doi rutieri de la același club, Tușnad Cycling Team, Zoltan Sipos și Ivan Stevic, au terminat cursa braț la braț. Zoltan Sipos a fost declarat totuși învinător al etapei cu numărul 3 din această ediție.

În clasamentul general conduce Sergiu Cioban, și el membru al formației multinaționale Tușnad Cycling Team. Imagini și comentarii din etapa a treia, încheiată astăzi, veți putea urmări în cadrul reportajului nostru special de la ora 21:25.   

 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.