marţi, 25 iunie 2019

Zoltan Sipos a câștigat și cursa de 130 de kilometri din Turul Dobrogei

Cicliștii veniți din toate colțurile țării, dar și din Bulgaria și Republica Moldova, s-au recuperate repede după probele din prima zi ale Turului Dobrogei. Sportivii au ajuns în fața unei reale provocări de rezistență. Rutierii au parcurs, în aproape 3 ore, 130 de kilometri, pe ruta Constanța - Negru Vodă – Mangalia - Constanța. Zoltan Sipoș de la Dinamo, câștigătorul din prima zi la contratimp, a demonstrat că e cel mai bun și la anduranță. Sipoș a câștigat etapa și s-a instalat în fruntea clasamentului general.

Sâmbătă, în a 3-a etapă a Turului Dobrogei, cicliștii pornesc în cursa de 120 de kilometri, pe ruta Constanța – Adamclisi – Urluia și retur.

Comenteaza aceasta stire

Meci splendid în semifinalele Ligii Națiunilor: Portugalia s-a CALIFICAT - Cristiano Ronaldo și-a dus naționala în FINALĂ!
De Mediafax 6 iunie 2019

Portugalia a câștigat, miercuri seară, meciul din semifinalele Ligii Națiunilor, contra Elveției, scor 3-1. Cristiano Ronaldo a adus calificarea în ultimul act pentru lusitani cu un hat-trick.

Simona Halep, premiată la Paris pentru cea mai bună tenismenă din 2018!
De Neptun TV 5 iunie 2019

Simona Halep (3 WTA), a participat, marți seară, la Cina Campionilor, organizată la Paris de Federația Internațională de Tenis (ITF). Românca a primit premiul pentru cea mai bună tenismenă din 2018.

Roland Garros 2019. Simona Halep joacă astăzi în primul tur cu Ajla Tomljanovic. ORA meciului
De Mediafax 28 mai 2019

Partida Halep - Tomljanovic e programată a treia pe terenul central, după John Millman - Alexander Zverev, din proba masculină, și Naomi Osaka - Ana Karolina Schmiedlova, de la feminin.