joi, 13 decembrie 2018

Zvonko Sundovski, prezentat oficial de HC Dobrogea Sud!

Zvonko Sundovski s-a întors la Constanţa! Handbal Club Dobrogea Sud l-a prezentat oficial astăzi pe antrenorul macedonean, care preia echipa după despărţirea de Sandu Iacob. Fostul antrenor al HCM-ului vrea să se bată la anul pentru trofeele interne şi un parcurs cât mai lung în Europa.

Zvonko Sundovski a bătut palma cu fostul portar al HCM-ului, Rudi Stănescu, actualul președinte de la Dobrogea Sud, pentru un contract până în 2020. Zvonko se întoarce la Constanța după trei ani. Cu el pe bancă, HCM cucerea două eventuri campionat – cupă, Supercupa României, și ajungea în 2014 în Final Four-ul Cupei EHF la Berlin.

Stănescu a confirmat transferurile deja vehiculate în presă.

Sundovski ar putea debuta oficial chiar în meciul următor cu Dunărea Călărași din faza a doua a play-off-ului Ligii Naționale. Ieri, HCD a câștigat cu 30-23 primul meci, la Constanța. 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.