duminică, 22 aprilie 2018

Armată

Primele 36 de transportoare blindate vor intra în dotarea Armatei până la sfârșitul anului
De Neptun TV 21 aprilie 2018

"Toate celelalte, până la 226, vor fi produse tot la UM București. Transportoarele vor fi distribuite în toate unitățile din țară'', a precizat ministrul.

Achiziționarea rachetelor Patriot, în linie dreaptă!
De Neptun TV 14 decembrie 2017

Membrii Guvernului Tudose au aprobat, în ședința din 8 noiembrie, proiectul de lege prin care Armata va achiziționa șapte sisteme de rachete sol-aer Patriot cu echipamentele necesare, valoarea contractului fiind de 3,9 miliarde de dolari, fără TVA.

ANGAJĂRI LA M.A.I. Mii de locuri pentru polițiști, jandarmi, pompieri și polițiști de frontieră
De Neptun TV 15 octombrie 2017

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) organizează, pentru prima dată, admitere la școlile de agenți și subofițeri, în luna ianuarie, scoțând la concurs peste 2.800 de locuri, masura fiind luată în contextul deficitului de personal pe care ministerul îl are.

NATO avertizează: 'Un atac împotriva României înseamnă un atac împotriva întregii Alianțe!'
De Neptun TV 9 octombrie 2017

Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg a declarat, luni, că Brigada multinațională din România este doar o parte a răspunsului la „o Rusie mai asertivă”, afirmând că transmite un mesaj clar că un atac împotriva unui aliat, împotriva României va fi privit ca un atac împotriva întregii Alianțe.

O firmă americană va produce armament în România în colaborare cu o firmă autohtonă
De Neptun TV 9 octombrie 2017

O firmă americană va produce armament în România. Anunțul a fostă făcut astăzi de premierul Mihai Tudose, care a spus că mâine va semna contractul.

Fregata Regele Ferdinand, cu un echipaj de 240 de marinari militari, a plecat în misiune
De Neptun TV 6 octombrie 2017

Fregata Regele Ferdinand, cu un echipaj de 240 de marinari militari, a plecat, vineri, din portul Constanța, pentru a se alătura forțelor din gruparea navală SNMG-2 (Standing NATO Maritime Group 2), care participă la Operația Sea Guardian, în bazinul mediteraneean.