vineri, 20 iulie 2018

Meteo

De la soare la ninsoare. Află ce ne așteaptă în orele următoare!
10 septembrie 2015

Am schimbat vara direct cu iarna. De la 30 de grade Celsius acum câteva zile, temperaturile au coborât atât de mult încât astăzi pe Vârful Omu a căzut prima ninsoare. În toată țara, termometrele au fost zgârcite în grade, iar atenționările de caniculă de acum cinci zile s-au transformat în coduri de vijelii.

La munte a căzut prima ninsoare din acest sezon. Alte 18 județe, vizate de avertizări de ploi!
10 septembrie 2015

Am schimbat vara direct cu iarna. De la 30 de grade Celsius acum câteva zile, temperaturile au coborât atât de mult încât astăzi la Vârful Omu a căzut prima ninsoare.

Constanța, sub cod galben de caniculă!
De Neptun TV 4 septembrie 2015

Administrația Națională de Meteorologie a emis, astăzi, un cod galben de caniculă valabil pentru Dobrogea, Oltenia, Muntenia și sudul Moldovei.

VREMEA. Meteorologii au extins codul portocaliu de CANICULĂ!
De Neptun TV 1 septembrie 2015

Prima zi de toamnă aduce temperaturi demne de luna lui cuptor. 16 județe sunt astăzi sub cod portocaliu de caniculă.

VREMEA. Cod PORTOCALIU de CANICULĂ în 10 județe!
De Neptun TV 30 august 2015

Administrația Națională de Meteorologie a emis pentru 31 august și 1 septembrie, avertizări tip cod galben și portocaliu de caniculă pentru toată țara.

METEO. Caniculă în țară, vreme perfectă pentru plajă pe litoral!
28 august 2015

Și vremea ține cu turiștii care au venit în aceste zile pe litoral și, iată, au ocazia să participe la o mulțime de evenimente. Astăzi, la prânz, plaja din stațiunea Mamaia arata exact ca în plin sezon estival. Așa că, cei care nu au ajuns la mare au toate motivele să își facă bagajele. Aici temperaturile vor fi mai mici decât în multe zone din țară, care se află mâine și poimâine sub cod galben de caniculă.

METEO. Temperaturile ajung din nou la 33 de grade! Vezi cum va fi vremea în următoarele zile!
De Neptun TV 22 august 2015

METEO. Cerul se va însenina, ploile se vor opri, iar temperaturile aerului vor ajunge din nou la 33 de grade Celsius. Este anunțul meteorologilor români, care prognozează, astfel, o revenire în forță a verii.

Zile de toamnă... în luna august, în stațiunea Mamaia
21 august 2015

În stațiunea Mamaia natura a oferit astăzi un spectacol de sunet și culoare cum numai în anotimpurile reci putem vedea. Marea și-a rostit supărarea cu fiecare val zdrobit de țărm, norii cenușii au luat-o la galop pe cer, iar nisipul a biciuit șezlongurile, aceleași care, în urmă cu doar 3 zile erau atât de râvnite de turiști.

Cod galben de PLOI TORENȚIALE în Constanța!
De Neptun TV 20 august 2015

Județele Constanța, Teleorman, Giurgiu și Călărași vor fi, de joi după-amiază până vineri la prânz, sub avertizare cod galben de ploi torențiale, vremea fiind rece pentru această perioadă în toată țara.