luni, 26 august 2019

Meteo

AVERTIZARE METEO. Ploi torențiale și furtuni în cea mai mare parte a României: Dobrogea, afectată!
De Neptun TV 18 septembrie 2016

Specialiștii din cadrul ANM au emis o avertizare de vreme urâtă, ploi torențiale și vânt puternic, valabilă în următoarele trei zile în mai multe regiuni ale României. Potrivit meteorologilor, Dobrogea este una din regiunile care intră sub incidența avertizării.

AVERTIZARE METEO de ploi, descărcări electrice și vânt: vezi zonele afectate!
De Neptun TV 5 septembrie 2016

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi o avertizare de ploi moderate cantitativ, pentru perioada 05 septembrie, ora 17 - 06 septembrie, ora 10.

METEO. Cum va fi vremea în Dobrogea și în celelalte regiuni ale țării - prognoza pe două săptămâni
De Neptun TV 29 august 2016

Specialiștii din cadrul Agenției Naționale de Meteorologie au dat publicității estimarea evoluției vremii în următoarele două săptămâni. Mai jos, prognoza meteo în fiecare regiune a țării, în perioada 29 august - 11 septembrie.

CONSTANȚA. Cod galben de furtuni, vijelii și grindină - mai multe localități afectate! Trafic îngreunat pe autostradă
20 august 2016

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben de ploi, vijelii și grindină, valabilă până la ora 17.00.

CONSTANȚA. Weekend cu vreme instabilă: ploi și descărcări electrice, când revine canicula!
19 august 2016

Zile cu instabilitate atmosferică, dar cu temperaturi normale. Asta anunță meteorologii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) pentru acest sfârșit de săptămână.

VINE FURTUNA la Constanța! Vremea se răcește brusc: vijelii și ploi anunțate de meteorologi!
11 august 2016

Meterologii vin cu vești proaste pentru constănțeni. După canicula din ultimele săptămâni, mâine sunt așteptate ploi însoțite de de descărcări electrice.

Se schimbă vremea! Ce temperaturi se vor înregistra pe litoral în minivacanța de Sfânta Maria!
9 august 2016

Vremea va schimba foaia și se va răci în toată țara. Pe litoral, turiștii se vor mai putea bucura, săptămâna aceasta, de încă două zile cu temperaturi caniculare de până la 36 de grade. De vineri însă, temperaturile vor scădea și se anunță ploi dar și descărcări electrice.

CANICULĂ. Un val de căldură va afecta România, timp de trei zile: 37 de grade în Dobrogea!
De Neptun TV 5 august 2016

Un val de căldură va afecta, timp de trei zile, România, avertizează meteorologii din cadrul ANM. Potrivit specialiștilor, în cursul zilelor de 5, 6 și 7 august vremea va deveni caniculară în sudul și sud-estul țării.

Constanța, încă o zi de cod galben de caniculă: temperaturi de 37 de grade, disconfort termic accentuat!
De Neptun TV 2 august 2016

Constanța se află în continuare sub cod galben de caniculă după ce Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prelungit avertizarea și pentru astăzi, fiind vizate 11 județe din sud-estul țării, inclusiv municipiul București.

ALERTĂ METEO. România, împărțită în două - cod galben de furtună în mai multe județe, canicula continuă pe litoral!
1 august 2016

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, un nou cod galben de caniculă, dar și un cod galben de furtuni puternice. Astăzi, rămâne în vigoare codul galben si codul portocaliu de caniculă, valabil în sudul și în estul țării.

AVERTISMENT. Caniculă în Constanța și alte regiuni: valul de căldură, urmat de vreme instabilă, furtuni și grindină!
De Neptun TV 31 iulie 2016

Județul Constanța și alte regiuni din România se vor afla sub cod galen de caniculă: meteorologii prognozează temperaturi ridicate, iar indicele de disconfort termic se va accentua.

AVERTIZARE METEO. Val de caniculă peste România: patru zile de foc!
De Neptun TV 28 iulie 2016

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare meteo de caniculă și disconfort termic, valabilă patru zile.

VINE FURTUNA! Cod galben de ploi, vijelii și grindină în Constanța: vezi localitățile afectate!
27 iulie 2016

Administrația Națională de Meteorolgie (ANM) a emis o avertizare cod galben de ploi și furtuni, valabilă până la ora 15.25.

ALERTĂ METEO. Vreme urâtă și instabilitate atmosferică - toate regiunile din România vor fi afectate
De Neptun TV 17 iulie 2016

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteorologică de instabilitate atmosferică, descărcări electrice și intensificări ale vântului, valabilă pentru toată țara, astăzi, până la ora 23.00.

ALERTĂ METEO. Cod portocaliu de ploi abundente: vezi harta județelor afectate!
De Neptun TV 15 iulie 2016

Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi două avertizări de cod galben de ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică accentuată.

CONSTANȚA. Două zile cu cod galben de caniculă: temperaturi de 37 de grade!
De Neptun TV 14 iulie 2016

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi un nou cod galben de caniculă și disconfort termic, valabil pentru mâine și sâmbătă.

METEO. Trei zile de CANICULĂ, cu temperaturi de 37 de grade, urmate de mai multe zile de ploi și instabilitate
De Neptun TV 11 iulie 2016

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au emis, astăzi, o informare meteo de caniculă, valabilă la nivelul întregii țări, în intervalul 12 - 14 iulie.

ALERTĂ METEO de ploi, furtuni și grindină - Dobrogea, sub avertizarea meteorologilor!
De Neptun TV 4 iulie 2016

Administrația Națională de Meteorologie a aemis astăzi o avetizare meteo de instabilitate atmosferică accentuată, ce intră în vigoare la ora 12 și expiră diseară, la ora 21.

CONSTANȚA a scăpat de codul galben de ploi: ce anunță meteorologii pentru următoarele zile!
29 iunie 2016

Constanța a ieșit de sub avertizarea de cod galben de furtuni și vijelii, iar meteorologii anunță că vremea se va încălzi din nou în următoarele zile.

Constanța se pregătește de potop! Lista numerelor de telefon în caz de urgență!
De Neptun TV 28 iunie 2016

În urma atenționării meteorologice de ploi și vijelii emise de Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, în cadrul Primăriei Constanța s-a întrunit Comandamentul pentru Situații de Urgență.

IMAGINI IREALE surprinse în timpul furtunilor ce au lovit România! GALERIE FOTO
De Neptun TV 23 iunie 2016

Imagini incredibile cu natura dezlănțuită au fost surprinse în timpul furtunilor care au lovit țara noastră în ultimele zile.

Cod galben de caniculă: Constanța, afectată de valul de căldură!
De Neptun TV 23 iunie 2016

Meteorologii au emis o atenționare cod galben de caniculă, valabilă pentru București și zonele din sudul, sud-estul și parțial estul țării, regiuni în care sunt anunțate temperaturi de până la 37 de grade Celsius, avertizarea fiind valabilă până mâine.

CONSTANȚA. Trei zile de cod galben de caniculă: temperaturi de peste 35 de grade!
De Neptun TV 22 iunie 2016

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi o avertizare meteo de cod galben de caniculă persistentă și disconfort termic accentuat, valabilă până vineri, inclusiv.

AVERTIZARE METEO. Două zile de caniculă: este valabilă și pentru Dobrogea!
De Neptun TV 21 iunie 2016

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare meteo de caniculă, disconfort termic accentuat și instabilitate atmosferică, valabilă astăzi și mâine.

CONSTANȚA. Vremea continuă să fie călduroasă la malul mării: maxime de peste 30 de grade!
De Neptun TV 21 iunie 2016

Vremea călduroasă din ultimele zile continuă la Constanța. Meterologii anunță că maximele pot urca până la 35 de grade Celsius. Asta în timp ce vestul țării se află sub cod galben de ploi și furtuni.

AVERTIZARE. Cod galben de caniculă și instabilitate atmosferică în mai multe județe din țară
De Neptun TV 18 iunie 2016

Meteorologii au emis, astăzi, o atenționare Cod Galben de caniculă și instabilitate atmosferică accentuată pentru 27 de județe din sudul, sud-vestul, centrul și nord-estul țării, începând de sâmbătă până duminică dimineața, la ora 9.00, anunță, Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

COD GALBEN de caniculă și de vijelii în mai bine de jumătate de țară: un val de praf saharian vine peste România!
De Neptun TV 17 iunie 2016

Administrația Națională de Meterologie (ANM) a emis astăzi un cod galben de instabilitate atmosferică accentuată și disconfort termic accentuat, pentru mai mult de jumătate de țară. Avertizarea meteo intră în vigoare mâine, de la ora 9 și este valabilă până duminică, ora 09.

AVERTIZARE METEO. Furtuni violente și caniculă în toată țara!
16 iunie 2016

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare meteo pentru următoarele două zile, valabilă pentru toată țara. Astfel, în intervalul 17 iunie, ora 12 – 18 iunie, ora 23 sunt prognozate: caniculă, disconfort termic, instabilitate atmosferică accentuată;

CONSTANȚA. Cod galben de ploi abundente, furtuni și vijelii - 9 reclamații la dispeceratul RAJA - VIDEO
De Neptun TV 14 iunie 2016

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben, valabilă până la ora 13.

ALERTĂ METEO. După valul de ploi, vine canicula: temperaturi de peste 40 de grade Celsius!
13 iunie 2016

După ploile abundente din aceste zile, meteorologii nu vin cu vești prea bune. Vremea va trece în extrema cealaltă și sunt așteptate temperaturi de peste 40 de grade.