vineri, 20 iulie 2018

Meteo

VINE FURTUNA la Constanța! Vremea se răcește brusc: vijelii și ploi anunțate de meteorologi!
11 august 2016

Meterologii vin cu vești proaste pentru constănțeni. După canicula din ultimele săptămâni, mâine sunt așteptate ploi însoțite de de descărcări electrice.

Se schimbă vremea! Ce temperaturi se vor înregistra pe litoral în minivacanța de Sfânta Maria!
9 august 2016

Vremea va schimba foaia și se va răci în toată țara. Pe litoral, turiștii se vor mai putea bucura, săptămâna aceasta, de încă două zile cu temperaturi caniculare de până la 36 de grade. De vineri însă, temperaturile vor scădea și se anunță ploi dar și descărcări electrice.

CANICULĂ. Un val de căldură va afecta România, timp de trei zile: 37 de grade în Dobrogea!
De Neptun TV 5 august 2016

Un val de căldură va afecta, timp de trei zile, România, avertizează meteorologii din cadrul ANM. Potrivit specialiștilor, în cursul zilelor de 5, 6 și 7 august vremea va deveni caniculară în sudul și sud-estul țării.

Constanța, încă o zi de cod galben de caniculă: temperaturi de 37 de grade, disconfort termic accentuat!
De Neptun TV 2 august 2016

Constanța se află în continuare sub cod galben de caniculă după ce Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prelungit avertizarea și pentru astăzi, fiind vizate 11 județe din sud-estul țării, inclusiv municipiul București.

ALERTĂ METEO. România, împărțită în două - cod galben de furtună în mai multe județe, canicula continuă pe litoral!
1 august 2016

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, un nou cod galben de caniculă, dar și un cod galben de furtuni puternice. Astăzi, rămâne în vigoare codul galben si codul portocaliu de caniculă, valabil în sudul și în estul țării.

AVERTISMENT. Caniculă în Constanța și alte regiuni: valul de căldură, urmat de vreme instabilă, furtuni și grindină!
De Neptun TV 31 iulie 2016

Județul Constanța și alte regiuni din România se vor afla sub cod galen de caniculă: meteorologii prognozează temperaturi ridicate, iar indicele de disconfort termic se va accentua.

AVERTIZARE METEO. Val de caniculă peste România: patru zile de foc!
De Neptun TV 28 iulie 2016

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare meteo de caniculă și disconfort termic, valabilă patru zile.

VINE FURTUNA! Cod galben de ploi, vijelii și grindină în Constanța: vezi localitățile afectate!
27 iulie 2016

Administrația Națională de Meteorolgie (ANM) a emis o avertizare cod galben de ploi și furtuni, valabilă până la ora 15.25.

ALERTĂ METEO. Vreme urâtă și instabilitate atmosferică - toate regiunile din România vor fi afectate
De Neptun TV 17 iulie 2016

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteorologică de instabilitate atmosferică, descărcări electrice și intensificări ale vântului, valabilă pentru toată țara, astăzi, până la ora 23.00.

ALERTĂ METEO. Cod portocaliu de ploi abundente: vezi harta județelor afectate!
De Neptun TV 15 iulie 2016

Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi două avertizări de cod galben de ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică accentuată.

CONSTANȚA. Două zile cu cod galben de caniculă: temperaturi de 37 de grade!
De Neptun TV 14 iulie 2016

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi un nou cod galben de caniculă și disconfort termic, valabil pentru mâine și sâmbătă.

METEO. Trei zile de CANICULĂ, cu temperaturi de 37 de grade, urmate de mai multe zile de ploi și instabilitate
De Neptun TV 11 iulie 2016

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au emis, astăzi, o informare meteo de caniculă, valabilă la nivelul întregii țări, în intervalul 12 - 14 iulie.

ALERTĂ METEO de ploi, furtuni și grindină - Dobrogea, sub avertizarea meteorologilor!
De Neptun TV 4 iulie 2016

Administrația Națională de Meteorologie a aemis astăzi o avetizare meteo de instabilitate atmosferică accentuată, ce intră în vigoare la ora 12 și expiră diseară, la ora 21.

CONSTANȚA a scăpat de codul galben de ploi: ce anunță meteorologii pentru următoarele zile!
29 iunie 2016

Constanța a ieșit de sub avertizarea de cod galben de furtuni și vijelii, iar meteorologii anunță că vremea se va încălzi din nou în următoarele zile.

Constanța se pregătește de potop! Lista numerelor de telefon în caz de urgență!
De Neptun TV 28 iunie 2016

În urma atenționării meteorologice de ploi și vijelii emise de Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, în cadrul Primăriei Constanța s-a întrunit Comandamentul pentru Situații de Urgență.

IMAGINI IREALE surprinse în timpul furtunilor ce au lovit România! GALERIE FOTO
De Neptun TV 23 iunie 2016

Imagini incredibile cu natura dezlănțuită au fost surprinse în timpul furtunilor care au lovit țara noastră în ultimele zile.

Cod galben de caniculă: Constanța, afectată de valul de căldură!
De Neptun TV 23 iunie 2016

Meteorologii au emis o atenționare cod galben de caniculă, valabilă pentru București și zonele din sudul, sud-estul și parțial estul țării, regiuni în care sunt anunțate temperaturi de până la 37 de grade Celsius, avertizarea fiind valabilă până mâine.

CONSTANȚA. Trei zile de cod galben de caniculă: temperaturi de peste 35 de grade!
De Neptun TV 22 iunie 2016

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi o avertizare meteo de cod galben de caniculă persistentă și disconfort termic accentuat, valabilă până vineri, inclusiv.

AVERTIZARE METEO. Două zile de caniculă: este valabilă și pentru Dobrogea!
De Neptun TV 21 iunie 2016

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare meteo de caniculă, disconfort termic accentuat și instabilitate atmosferică, valabilă astăzi și mâine.

CONSTANȚA. Vremea continuă să fie călduroasă la malul mării: maxime de peste 30 de grade!
De Neptun TV 21 iunie 2016

Vremea călduroasă din ultimele zile continuă la Constanța. Meterologii anunță că maximele pot urca până la 35 de grade Celsius. Asta în timp ce vestul țării se află sub cod galben de ploi și furtuni.

AVERTIZARE. Cod galben de caniculă și instabilitate atmosferică în mai multe județe din țară
De Neptun TV 18 iunie 2016

Meteorologii au emis, astăzi, o atenționare Cod Galben de caniculă și instabilitate atmosferică accentuată pentru 27 de județe din sudul, sud-vestul, centrul și nord-estul țării, începând de sâmbătă până duminică dimineața, la ora 9.00, anunță, Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

COD GALBEN de caniculă și de vijelii în mai bine de jumătate de țară: un val de praf saharian vine peste România!
De Neptun TV 17 iunie 2016

Administrația Națională de Meterologie (ANM) a emis astăzi un cod galben de instabilitate atmosferică accentuată și disconfort termic accentuat, pentru mai mult de jumătate de țară. Avertizarea meteo intră în vigoare mâine, de la ora 9 și este valabilă până duminică, ora 09.

AVERTIZARE METEO. Furtuni violente și caniculă în toată țara!
16 iunie 2016

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare meteo pentru următoarele două zile, valabilă pentru toată țara. Astfel, în intervalul 17 iunie, ora 12 – 18 iunie, ora 23 sunt prognozate: caniculă, disconfort termic, instabilitate atmosferică accentuată;

CONSTANȚA. Cod galben de ploi abundente, furtuni și vijelii - 9 reclamații la dispeceratul RAJA - VIDEO
De Neptun TV 14 iunie 2016

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben, valabilă până la ora 13.

ALERTĂ METEO. După valul de ploi, vine canicula: temperaturi de peste 40 de grade Celsius!
13 iunie 2016

După ploile abundente din aceste zile, meteorologii nu vin cu vești prea bune. Vremea va trece în extrema cealaltă și sunt așteptate temperaturi de peste 40 de grade.

COD PORTOCALIU DE VIJELII în județul Constanța: ploi în averse, grindină, tunete și vânt puternic!
De Neptun TV 12 iunie 2016

Meteorologii au emis o alarmă COD PORTOCALIU de vreme urâtă, alerta fiind valabilă în județul Constanța până la ora 20.30. Până la ora respectivă sunt aștepta fenomene precum ploi în averse, grindină și descărcări electrice.

PROGNOZA METEO. Două săptămâni cu ploi și vreme instabilă în țară: ce anunță meteorologii pentru Constanța!
31 mai 2016

Agenția Națională de Meteorologie (ANM) a dat publicității prognoza pentru intervalul 30 mai - 12 iunie. Potrivit meteorologilor, vremea va fi caldă în primele trei zile, apoi temperaturile vor scădea până la valori normale pentru această perioadă. În perioada 2-7 iunie, ploile vor cuprinde întreaga țară și se pot înregistra cantități mai mari de apă.

METEO. Vara se lasă așteptată: urmează o nouă săptămână ploioasă, avertizează ANM
De Neptun TV 29 mai 2016

Vremea instabilă continuă și săptămâna următoare, potrivit Administraței Naționale de Meteorlogie, care anunță ploi în aproape toată țara.

Ploaia torențială a făcut probleme la Constanța: cum va fi vremea în următoarele zile! VIDEO
28 mai 2016

Ploaia torențială care a căzut la amiază a făcut ravagii pe strada Izvor, din cartierul constănțean Coiciu. Apa este la un pas să le intre în casele oamenilor. Ploaia a fost însoțită și de grindină.

Cum va fi vremea, în acest weekend, în România!
De Neptun TV 29 aprilie 2016

Vremea va fi, în general, frumoasă în următoarele trei zile, în majoritatea regiunilor țării, doar în Moldova și în zona montană fiind anunțate precipitații mai consistente, de scurtă durată, atât în noaptea de Înviere, cât și în zilele de Paști, a declarat, vineri, meteorologul de serviciu al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).