sîmbătă, 20 aprilie 2019

Politic

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CONSTANȚA. PSD a obținut un scor dublu față de PNL - VIDEO
De Neptun TV 12 decembrie 2016

PSD Constanța a obținut, în urma centralizării tuturor secțiilor din județ, 44,76 % la Camera Deputaților și 45,44 % la Senat, asigurându-și astfel două fotolii de senator și cinci de deputat în viitorul legislativ.

BEC a centralizat 99% dintre voturi: PSD a obținut cele mai mari procentaje în majoritatea județelor
De Neptun TV 12 decembrie 2016

PSD a obținut cele mai mari procentaje la alegerile parlamentare în majoritatea județelor, atât la Senat, cât și la Camera Deputaților, potrivit rezultatelor parțiale după procesarea a 99% dintre voturi.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016. PSD, marele câștigător al alegerilor parlamentare - REZULTATE PARȚIALE
De Neptun TV 11 decembrie 2016

Peste șapte milioane de români și-au exprimat, astăzi, dreptul la vot în cadrul alegerilor parlamentare. Procentul celor prezenți la urne nu a depășit 40%, iar dintre aceștia majoritatea au fost persoane de peste 50 de ani.

CONSTANȚA. Oamenii de la țară s-au cinstit la bar și apoi au mers la vot fără să știe pentru ce votează - VIDEO
11 decembrie 2016

'Eu cu cine votez?'. Celebra replică din 'O scrisoare pierdută' are ecou și în zilele noastre. Pe ulițele din județul Constanța, alegătorii au vrut să pună ștampila, dar nu știau pe ce, sau pe cine. 'Votăm consilierii' sau 'votăm să fim în rând cu lumea' - au fost răspunsurile oamenilor.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Cum au votat oamenii care trăiesc în satele uitate de lume din Constanța - VIDEO
De Ioana Paidos 11 decembrie 2016

Trăiesc în sate uitate de lume, unde orice utilitate este considerată un lux, dar nu s-au resemnat. Astăzi, au mers kilometri întregi până la secția de care aparțin pentru a vota. Speră ca astfel viața cu lipsuri să ia sfârșit.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Prezența la urne, la ora 20.00 - 38,65% - UPDATE
De Neptun TV 11 decembrie 2016

Secțiile de votare s-au deschis duminică dimineața, iar peste 18 milioane de cetățeni români sunt așteptați la urne pentru a-și desemna reprezentanții în Parlament.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Află aici, în orice moment, prezența la vot în timp real - HARTĂ
10 decembrie 2016

Guvernul a lansat platforma online Hartă Prezență Vot - Alegeri Parlamentare 2016, disponibilă la adresa http://radar.ithub.gov.ro/ și accesibilă în condiții optime în vizualizare tip desktop, unde va putea fi urmărită prezența la vot în timp real, potrivit unui comunicat a Executivului.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Tot ce trebuie să știi despre votul care schimbă clasa politică din România!
De Neptun TV 10 decembrie 2016

Alegerile parlamentare din acest an reprezintă una dintre cele mai importante schimbări pe care poporul român o cere de foarte mult timp, prin proteste în stradă sau... pe Facebook, și pe care o poate îndeplini printr-un simplu vot.

CONSTANȚA. Peste 600.000 de oameni sunt așteptați la vot: unde sunt amaplasate urnele - VIDEO
De Robert Nenciu 10 decembrie 2016

Constănțenii au la dispoziție peste 550 de secții de votare amenajate pentru alegerile parlamentare. Cele mai multe sunt în incinta unităților de învățământ, dar există cazuri în care au fost amenajate în teatre, foste sedii ale CAP și diverse societăți comerciale. În județul Constanța sunt aproape 630.000 de persoane cu drept de vot.

Rezultatele oficiale ale alegerilor parlamentare, publicate la miezul nopții
8 decembrie 2016

Șeful Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), Marcel Opriș, a declarat astăzi că alegerile de duminică vor fi "cele mai transparente desfășurate vreodată în istoria României", fiind exclusă orice posibilitate ca votul să fie alterat în sistemele informatice.

Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea au primit INTERZIS la recepția de 1 Decembrie organizată de Administrația Prezidențială!
De Neptun TV 24 noiembrie 2016

Președintele Klaus Iohannis va organiza, pe 1 Decembrie, o recepție fastuoasă la Palatul Cotroceni, unde vor fi 600 de invitați, a anunțat purtătorul de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi.

Demisie în Consiliul Județean Constanța! Un nou consilier a fost numit astăzi!
De Neptun TV 22 noiembrie 2016

Demisie în Consiliul Județean Constanța! Consilierul Robert Boroianu, din partea PNL, și-a depus, astăzi, demisia din CJ Constanța, iar locul său a fost ocupat de liberalul Liviu Popa.

Candidatul PMP la Senat, Dorel Onaca, vine la Reporter Special, după o săptămână de întâlniri cu alegătorii din județ
De Neptun TV 21 noiembrie 2016

Campania electorală a întrat în etapa întâlnirilor dintre candidați și alegători. După o săptămână în care membrii PMP au făcut turul județului Constanța, candidatul la Senat, Dorel Constantin Onaca, vine la Reporter Special.

Dacian Cioloș, huiduit de sindicaliștii din Educație: 'Dacă îmi cereți să revolz într-un an ce nu s-a rezolvat în 4-5 ani, nu se poate'
De Neptun TV 18 noiembrie 2016

Peste 100 de sindicaliști din învățămant și salariați disponibilizați ai companiei Fortus, care protestau de la primele ore ale dimineții în fața prefecturii din Iași, l-au huiduit pe premierul Dacian Cioloș, aflat într-o vizită de lucru.

Nicușor Constantinescu: 'Consilierii județeni s-au constituit parte civilă din dispoziția lui Iuda, Felix Stroe'. Directorul SC RAJA SA neagă acuzațiile
17 noiembrie 2016

Nicușor Constantinescu îl acuză pe președintele PSD Constanța că le-a dat dispoziție consilierilor județeni să se constituie parte civilă în dosarul referitor la cadastrul drumurilor. Fostul șef al Consiliului Județean Constanța a declarat că îi va da în judecată și pe consilieri, și pe Felix Stroe, care este și directorul SC RAJA SA. Stroe respinge acuzațiile și spune că nu are nicio legătură cu modul în care votează consilierii.

Dorel – Constantin Onaca, la 'Reporter Special'
De Neptun TV 17 noiembrie 2016

Candidat pentru Senat din partea PMP, Dorel - Constantin Onaca este invitatul lui Robert Nenciu, în această seară, la 'Reporter Special'.

Fostul prefect al județului Constanța, Bogdan Huțucă, la 'Reporter Special'
De Neptun TV 16 noiembrie 2016

Fostul director al Direcției de Finanțe și fost prefect al județului Constanța, Bogdan Huțucă, în prezent candidat pentru Camera Deputaților din partea PNL, este invitatul lui Robert Nenciu, în această seară, la 'Reporter Special'.

Cristian Darie, în această seară la 'Reporter Special'
De Neptun TV 15 noiembrie 2016

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, Cristian Darie, candidat pentru Senat din partea Partidului România Unită, este invitat, în această seară, la 'Reporter Special'.

Propunerile candidaților PNL Constanța la alegerile parlamentare - VIDEO
11 noiembrie 2016

Uniformizarea legislației în domeniul maritim și limitarea mandatelor parlamentarilor la două. Sunt câteva dintre propunerile candidatului PNL Constanța la Senat, Vergil Chițac. Acesta susține și un proiect de lege prin care să li se interzică firmelor care au contracte cu statul să finanțeze partidele.

Start pentru campania electorală! Bătălia politică s-a mutat în mediul online!
De Ioana Paidos 11 noiembrie 2016

Dacă în alții ani bătălia politică se ducea în stradă, acum s-a mutat în mediul online. Așa se face că partidele care candidează la alegerile parlamentare nu se mai înghesuie să se promoveze pe panourile stradale.

Începe campania electorală! Reguli stricte pentru candidați și cine își dorește să reprezinte Constanța în Parlament!
10 noiembrie 2016

Mâine se dă startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Sunt reguli stricte privind afișajul electoral: sunt interzise corturile și bannerele pe stâlpi.

Adrian Năstase, despre victoria lui Trump: Dacă Hillary Clinton câștiga, aveam un război rece pe granița de răsărit a României
9 noiembrie 2016

Într-un interviu acordat prin telefon în cadrul emisiunii After News de la Neptun TV, Adrian Năstase, fostul premier al României, a salutat victoria republicanului Donald Trump, în alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii.

REPORTER SPECIAL. 'Let’s make America great again!': Trump a câștigat, ce fac România și Uniunea Europeană?
De Neptun TV 9 noiembrie 2016

Donald Trump devine al 45-lea președinte american după declarații dure despre rolul tuturor membrilor NATO și după ce a felicitat Marea Britanie pentru 'Brexit'.

Fostul ministru al Mediului, Lucia Varga, vine la 'Reporter Special', de la ora 20.30
De Neptun TV 8 noiembrie 2016

Problemele de mediu ale Constanței, cum a ajuns ca Lucia Varga, deputat de Bihor, să candideze la Constanța și cum schimbă femeile politica.

Senatorul PSD Nicolae Moga a lansat cartea 'Un constănțean pentru constănțeni'
De Robert Nenciu 4 noiembrie 2016

Opt ani de activitate parlamentară au fost rezumați de senatorul PSD Nicolae Moga într-o carte de aproximativ 400 de pagini.

'Isterica de la TV' candidează la alegerile parlamentare! Cum a ajuns cunoscută tânăra - GALERIE FOTO
28 octombrie 2016

Adela Lupșe, care a devenit cunoscută în urmă cu opt ani drept 'isterica de la concursurile interactive', candidează din partea PRU la alegerile parlamentare.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Partidele și-au oficializat candidaturile - VIDEO
De Robert Nenciu 27 octombrie 2016

Partidele și-au oficializat candidaturile pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. La Constanța, liberalii și reprezentanții ALDE au fost singurii care au anunțat depunerea listelor de candidați.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Traian Băsescu și-a depus candidatura pentru Senatul României!
27 octombrie 2016

Partidul Mișcarea Populară a depus, astăzi, la Biroul Electoral Municipal București listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Iohannis: 'Agenții de pază nu trebuie să aibă cazier. Cum să ne imaginăm țara păzită de un penal?'
De Mediafax 26 octombrie 2016

Președintele Klaus Iohannis a declarat, astăzi, întrebat despre desemnarea viitorului premier, că până și agenților de pază li se cere să nu aibă cazier ca o primă condiție la angajare, astfel încât este inacceptabil să îți imaginezi că România poate fi păzită de un penal.

CONSTANȚA. Cine sunt cei care luptă pentru posturile de parlamentari, la Reporter Special!
De Neptun TV 25 octombrie 2016

Avem lista completă a candidaților pentru parlamentare la Constanța. Cine sunt cei care se vor lupta pentru posturile de parlamentari și ce planuri au, aflăm în această seară, începând cu 20.30, la Reporter Special.