luni, 19 august 2019

Politic

PSD și ALDE au semnat protocolul de guvernare. Iohannis i-a chemat la consultări separat pe Dragnea și Tăriceanu, dar vin împreună
19 decembrie 2016

PSD și ALDE au semnat protocolul de guvernare și vor merge împreună la consultările de la Cotroceni. Asta deși Klaus Iohannis a invitat separat cele două partide care vor da majoritatea în viitorul legislativ.

PSD, PNL, USR, UDMR - convocate miercuri la Președinție. ALDE, PMP și Minoritățile, chemate joi
De Neptun TV 19 decembrie 2016

PSD, PNL, USR și UDMR vor fi convocate miercuri la Palatul Cotroceni, pentru consultări în vederea formării unui nou Cabinet, în timp ce joi ALDE, PMP și Minoritățile sunt așteptate la sediul Președinției.

Debandadă în PNL Constanța: opt dintre cei nouă vicepreședinți au demisionat!
De Neptun TV 19 decembrie 2016

PNL Constanța a rămas în ultimii ani fără opt dintre cei nouă vicepreședinți legitim aleși la ultima Conferință Județeană: Mihai Lupu, Victor Manea, Gheorghe Albu, Ovidiu Cupșa, Sorin Ciutureanu, Gabriel Monea, Constantin Matei și Ionel Chiriță.

Cine ar putea face parte din viitorul Guvern: printre numele vehiculate, foști miniștri!
De Mediafax 18 decembrie 2016

Numele mai multor foști miniștri, printre care Eugen Teodorovici, Titus Corlățean, Liviu Pop sau Mihnea Costoiu, sunt vehiculate, pe surse, în ceea ce privește ocuparea unor portofolii într-un viitor Guvern PSD.

PSD Constanța - trei senatori și cinci deputați în Parlament, pentru următorii patru ani
De Robert Nenciu 17 decembrie 2016

Trei senatori și cinci deputați trimite PSD Constanța în Parlament pentru următorii patru ani. Toți cei opt parlamentari au primit astăzi mandatele din partea președintelui organizației PSD Constanța.

CONSTANȚA. Surpriză la repartizarea mandatelor de parlamentar: UDMR a obținut un loc de deputat cu mai puțin de 400 de voturi!
De Robert Nenciu 15 decembrie 2016

Surpiză la redistribuirea voturilor la Constanța. Avem un deputat de la UDMR, deși după numărarea voturilor uniunea a obținut doar 0,16%. Liberalii au obținut un mandat de senator și două de deputați în timp ce social democrații vor trimite în Parlament trei senatori și cinci deputați.

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, a fost aleasă vicepreședinte al Consiliului Comunelor și Regiunilor din Europa
De Neptun TV 13 decembrie 2016

Mariana Gâju, prim-vicepreședinte al Asociației Comunelor din România și primarul comunei Cumpăna, județul Constanța, a fost aleasă vicepreședinte al Consiliului Comunelor și Regiunilor din Europa pentru regiunea Europa de sud-est în cadrul Comitetului de conducere a Consiliului Comunelor și Regiunilor din Europa – CCRE/CEMR.

Alina Gorghiu și-a dat demisia din funcția de președinte al PNL după rezultatul alegerilor parlamentare
De Neptun TV 12 decembrie 2016

Președintele PNL Alina Gorghiu și-a depus astăzi mandatul de șef al formațiunii liberale, declarând că acesta era "singurul gest" pe care îl putea face după eșecul partidului său în alegeri.

CONSTANȚA. Cum au văzut candidații și liderii politici din Constanța rezultatul alegerilor parlamentare - VIDEO
De Robert Nenciu 12 decembrie 2016

Imediat după închiderea urnelor și analizarea primelor exit-poll-uri, candidații și liderii partidelor din Constanța au fost rezervați în declarații.

CONSTANȚA. Aglomerație și ore întregi de așteptare la Biroul Electoral Județean - VIDEO
12 decembrie 2016

A fost aglomerație noaptea trecută la sediul Biroului Electoral Județean Constanța. După încheierea procesului de votare, agitația din secții s-a mutat la Prefectură, acolo unde s-au depus buletinele și materialele de vot.

Românii și-au ales parlamentarii. Cine va ajunge în noul Parlament - LISTE
De Mediafax 12 decembrie 2016

Iată numele celor care vor ajunge în viitorul legislativ, dar și câte posturi rămân pentru redistribuire, în principalele județe, după ce Biroul Electoral Central a centralizat 70% din voturi.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CONSTANȚA. PSD a obținut un scor dublu față de PNL - VIDEO
De Neptun TV 12 decembrie 2016

PSD Constanța a obținut, în urma centralizării tuturor secțiilor din județ, 44,76 % la Camera Deputaților și 45,44 % la Senat, asigurându-și astfel două fotolii de senator și cinci de deputat în viitorul legislativ.

BEC a centralizat 99% dintre voturi: PSD a obținut cele mai mari procentaje în majoritatea județelor
De Neptun TV 12 decembrie 2016

PSD a obținut cele mai mari procentaje la alegerile parlamentare în majoritatea județelor, atât la Senat, cât și la Camera Deputaților, potrivit rezultatelor parțiale după procesarea a 99% dintre voturi.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016. PSD, marele câștigător al alegerilor parlamentare - REZULTATE PARȚIALE
De Neptun TV 11 decembrie 2016

Peste șapte milioane de români și-au exprimat, astăzi, dreptul la vot în cadrul alegerilor parlamentare. Procentul celor prezenți la urne nu a depășit 40%, iar dintre aceștia majoritatea au fost persoane de peste 50 de ani.

CONSTANȚA. Oamenii de la țară s-au cinstit la bar și apoi au mers la vot fără să știe pentru ce votează - VIDEO
11 decembrie 2016

'Eu cu cine votez?'. Celebra replică din 'O scrisoare pierdută' are ecou și în zilele noastre. Pe ulițele din județul Constanța, alegătorii au vrut să pună ștampila, dar nu știau pe ce, sau pe cine. 'Votăm consilierii' sau 'votăm să fim în rând cu lumea' - au fost răspunsurile oamenilor.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Cum au votat oamenii care trăiesc în satele uitate de lume din Constanța - VIDEO
De Ioana Paidos 11 decembrie 2016

Trăiesc în sate uitate de lume, unde orice utilitate este considerată un lux, dar nu s-au resemnat. Astăzi, au mers kilometri întregi până la secția de care aparțin pentru a vota. Speră ca astfel viața cu lipsuri să ia sfârșit.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Prezența la urne, la ora 20.00 - 38,65% - UPDATE
De Neptun TV 11 decembrie 2016

Secțiile de votare s-au deschis duminică dimineața, iar peste 18 milioane de cetățeni români sunt așteptați la urne pentru a-și desemna reprezentanții în Parlament.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Află aici, în orice moment, prezența la vot în timp real - HARTĂ
10 decembrie 2016

Guvernul a lansat platforma online Hartă Prezență Vot - Alegeri Parlamentare 2016, disponibilă la adresa http://radar.ithub.gov.ro/ și accesibilă în condiții optime în vizualizare tip desktop, unde va putea fi urmărită prezența la vot în timp real, potrivit unui comunicat a Executivului.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Tot ce trebuie să știi despre votul care schimbă clasa politică din România!
De Neptun TV 10 decembrie 2016

Alegerile parlamentare din acest an reprezintă una dintre cele mai importante schimbări pe care poporul român o cere de foarte mult timp, prin proteste în stradă sau... pe Facebook, și pe care o poate îndeplini printr-un simplu vot.

CONSTANȚA. Peste 600.000 de oameni sunt așteptați la vot: unde sunt amaplasate urnele - VIDEO
De Robert Nenciu 10 decembrie 2016

Constănțenii au la dispoziție peste 550 de secții de votare amenajate pentru alegerile parlamentare. Cele mai multe sunt în incinta unităților de învățământ, dar există cazuri în care au fost amenajate în teatre, foste sedii ale CAP și diverse societăți comerciale. În județul Constanța sunt aproape 630.000 de persoane cu drept de vot.

Rezultatele oficiale ale alegerilor parlamentare, publicate la miezul nopții
8 decembrie 2016

Șeful Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), Marcel Opriș, a declarat astăzi că alegerile de duminică vor fi "cele mai transparente desfășurate vreodată în istoria României", fiind exclusă orice posibilitate ca votul să fie alterat în sistemele informatice.

Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea au primit INTERZIS la recepția de 1 Decembrie organizată de Administrația Prezidențială!
De Neptun TV 24 noiembrie 2016

Președintele Klaus Iohannis va organiza, pe 1 Decembrie, o recepție fastuoasă la Palatul Cotroceni, unde vor fi 600 de invitați, a anunțat purtătorul de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi.

Demisie în Consiliul Județean Constanța! Un nou consilier a fost numit astăzi!
De Neptun TV 22 noiembrie 2016

Demisie în Consiliul Județean Constanța! Consilierul Robert Boroianu, din partea PNL, și-a depus, astăzi, demisia din CJ Constanța, iar locul său a fost ocupat de liberalul Liviu Popa.

Candidatul PMP la Senat, Dorel Onaca, vine la Reporter Special, după o săptămână de întâlniri cu alegătorii din județ
De Neptun TV 21 noiembrie 2016

Campania electorală a întrat în etapa întâlnirilor dintre candidați și alegători. După o săptămână în care membrii PMP au făcut turul județului Constanța, candidatul la Senat, Dorel Constantin Onaca, vine la Reporter Special.

Dacian Cioloș, huiduit de sindicaliștii din Educație: 'Dacă îmi cereți să revolz într-un an ce nu s-a rezolvat în 4-5 ani, nu se poate'
De Neptun TV 18 noiembrie 2016

Peste 100 de sindicaliști din învățămant și salariați disponibilizați ai companiei Fortus, care protestau de la primele ore ale dimineții în fața prefecturii din Iași, l-au huiduit pe premierul Dacian Cioloș, aflat într-o vizită de lucru.

Nicușor Constantinescu: 'Consilierii județeni s-au constituit parte civilă din dispoziția lui Iuda, Felix Stroe'. Directorul SC RAJA SA neagă acuzațiile
17 noiembrie 2016

Nicușor Constantinescu îl acuză pe președintele PSD Constanța că le-a dat dispoziție consilierilor județeni să se constituie parte civilă în dosarul referitor la cadastrul drumurilor. Fostul șef al Consiliului Județean Constanța a declarat că îi va da în judecată și pe consilieri, și pe Felix Stroe, care este și directorul SC RAJA SA. Stroe respinge acuzațiile și spune că nu are nicio legătură cu modul în care votează consilierii.

Dorel – Constantin Onaca, la 'Reporter Special'
De Neptun TV 17 noiembrie 2016

Candidat pentru Senat din partea PMP, Dorel - Constantin Onaca este invitatul lui Robert Nenciu, în această seară, la 'Reporter Special'.

Fostul prefect al județului Constanța, Bogdan Huțucă, la 'Reporter Special'
De Neptun TV 16 noiembrie 2016

Fostul director al Direcției de Finanțe și fost prefect al județului Constanța, Bogdan Huțucă, în prezent candidat pentru Camera Deputaților din partea PNL, este invitatul lui Robert Nenciu, în această seară, la 'Reporter Special'.

Cristian Darie, în această seară la 'Reporter Special'
De Neptun TV 15 noiembrie 2016

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, Cristian Darie, candidat pentru Senat din partea Partidului România Unită, este invitat, în această seară, la 'Reporter Special'.

Propunerile candidaților PNL Constanța la alegerile parlamentare - VIDEO
11 noiembrie 2016

Uniformizarea legislației în domeniul maritim și limitarea mandatelor parlamentarilor la două. Sunt câteva dintre propunerile candidatului PNL Constanța la Senat, Vergil Chițac. Acesta susține și un proiect de lege prin care să li se interzică firmelor care au contracte cu statul să finanțeze partidele.