sîmbătă, 15 decembrie 2018

Promo

Ziua Copilului 2018 – Aventuri din Copilărie. Două zile de distracție, în Piața Ovidiu. PROGRAMUL COMPLET AL EVENIMENTULUI
De Neptun TV 31 mai 2018

De 1 și 2 Iunie, copiii au liber la distracție! În Piața Ovidiu din Constanța are loc evenimentul „Ziua Copilului 2018. Aventuri din Copilărie“, ce cuprinde spectacole de teatru, muzică și dans, un maraton pentru cei mici, dar și distracție alături de personajele favorite – Mickey, Minnie, Donald, Duffy, Minion. Accesul este gratuit.

Primarul comunei Cumpăna participă la Sesiunea Plenară a Comitetului European al Regiunilor la Bruxelles
De Neptun TV 25 martie 2018

Primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, participă în perioada în aceste zile la cea de-a 128-a Sesiune Plenară a Comitetului European al Regiunilor la Bruxelles.

Primul magazin Mr. Pich din România, deschis la Constanța!
De Neptun TV 12 martie 2018

La Constanța, a fost deschis primul magazin Mr. Pich din România, unde părinții vor găsi hăinuțe create cu atenție la tendințe, calitate și design.

Salina - un plus de sănătate la Complexul de Recuperare Medicală Vraja Mării Eorie Sud!
De Neptun TV 7 martie 2018

Vraja Mării - Recuperare Medicală este în contract cu CJAS, putându-se face programări în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau specialist.

Surpriză pentru clienții Catena: jucătorii Handbal Club Dobrogea Sud Constanța au oferit autografe!
De Andreea Bajdechi 14 februarie 2018

Handbalul și sănătatea fac echipă bună la Catena. Farmacia inimii le-a făcut astăzi o surpriză clienților: o sesiune de autografe cu jucătorii Handbal Club Dobrogea Sud Constanța. Sportivii au stat de vorbă cu oamenii și au făcut poze.

CONSTANȚA. Magazinul Gold Baklava vă așteaptă să vă răsfățați cu delicioasele baclavale într-o nouă locație!
De Neptun TV 13 februarie 2018

Aici vă puteți răsfăța, într-o atmosferă plăcută, cu delicioasele baclavale cu nucă sau fistic, clasice sau cu ciocolată.

Moș Crăciun a sosit mai devreme la copiii și bătrânii nevoiași din Cumpăna!
De Neptun TV 19 decembrie 2017

Moș Crăciun a sosit mai devreme la copiii și bătrânii nevoiași din Cumpăna. Celor mici le-a adus surprize dulci, iar vârstnicilor – alimente necesare pentru masa de Crăciun.

Carrefour România a premiat câștigătorii ediției de Crăciun a Concursului de Desene
15 decembrie 2017

Carrefour România a premiat talentul celor mici, prin tragere la sorți, pentru a doua oară anul acesta, la cea de-a 32-a ediție a Concursului de Desene tematice.

Sute de copii sportivi se antrenează pentru performanță la Clubul Sportiv “Victoria” din comuna Cumpăna!
De Cristina Puşcaşu 9 decembrie 2017

Constanța este unul dintre orașele care se clasează anual printre primele locuri la competițiile sportive naționale și internationale pentru elevi. Astăzi am avut ocazia să cunoaștem o parte din cei aproape 500 de copii sportivi care se antrenează constant pentru performanță la Clubul Sportiv “Victoria” din comuna Cumpăna.

Gașca Zurli va da startul distracției pentru cei mai mici vizitatori ai City Park Mall
De Neptun TV 6 decembrie 2017

Da, ați ghicit, este vorba despre simpaticii artiști din Gașca Zurli, pe care-i puteți revedea joi, 7 decembrie, la City Park Mall, de la ora 17.

CONCURS CITY PARK MALL. Împodobește Bradul Norocos și câștigă super premii!
De Neptun TV 2 decembrie 2017

City Park Mall te provoacă să împodobești bradul virtual, ca să găsești premiile ascunse!

REPORTER SPECIAL 1 DECEMBRIE. Parada militară din centrul Capitalei, în direct la NEPTUN TV! Evenimentul va fi comentat în cadrul unei ediții eveniment
De Neptun TV 30 noiembrie 2017

Mâine, începând cu ora 10.55, Neptun TV transmite în direct parada militară din centrul Capitalei, în cadrul unei ediții eveniment a emisiunii Reporter Special.

Programul City Park Mall în perioada Sărbătorilor!
De Neptun TV 30 noiembrie 2017

Și în acest an, City Park Mall va funcționa după un program special în perioada Sărbătorilor de iarnă.

Hai la joacă în clubul lui Arky, la City Park Mall!
25 noiembrie 2017

Copiii sunt invitați la joacă, în cel mai distractiv club, deschis în acest weekend la City Park Mall. Clubul lui Arky se redeschide mâine, la ora 12:00, cu workshopul de știință și joacă la care sunt invitați toți copiii.

Târgul Ghidul Miresei are loc în acest weekend la Pavilionul Expozițional Constanța
De Neptun TV 17 noiembrie 2017

Pentru viitorii miri, organizatorii au pregătit oferte speciale, la prețuri atractive.

Turneu de baschet 3x3 la City Park Mall!
De Neptun TV 17 noiembrie 2017

Cel mai tare turneu de baschet 3x3 al iernii are loc în acest weekend la City Park Mall Constanța! Evenimentul FIBA Endorsed este organizat de Asociația Județeană de Baschet Constanța.

Ziua Modei la C&A City Park Mall. Reduceri de 25% la toate articolele
De Neptun TV 10 noiembrie 2017

Doar sâmbătă, 11 Noiembrie , beneficiezi de 25% reducere din prețul afișat, la toate articolele. Orice stil vestimentar ai prefera, la C&A City Park Mall vei găsi tot ce-ți dorești pentru a-ți îmbogăți garderoba de iarnă!

Eveniment caritabil organizat de Rotary Pontus Euxinus!
De Neptun TV 28 octombrie 2017

Seară Culturală a Excelenței, organizată de Clubul Rotary Pontus Euxinus, în parteneriat cu Fundația Art by Fuego.

Distracție de Halloween, la City Park Mall! Surprize pentru copii alături de Arky și amicii săi: Jack Sparrow, căpitanul Hook și Peter Pan
De Neptun TV 28 octombrie 2017

Distracție de Halloween pentru copii în acest weekend, alături de mascota centrului comercial City Park Mall! Arky, pinguinul marinar, îi așteaptă pe cei mici alături de prietenii lui, Jack Sparrow, căpitanul Hook și Peter Pan.

Universul cărămizilor LEGO, la City Park Mall Constanța
21 octombrie 2017

Castele, peisaje de poveste, obiective turistice din întreaga lume, tablouri și rechizite scolare, toate din LEGO. Peste 50 de astfel de construcții sunt expuse în acest weekend la City Park Mall Constanța în cadrul expoziției internaționale Young Builders - UNIVERSUL CĂRĂMIZILOR LEGO.

Super-petrecere cu personaje din desene animate la Gymboland
De Neptun TV 20 octombrie 2017

În acest weekend, Gymboland sărbătorește deschiderea noii locații din City Park Mall și îi provoacă pe cei mici la distracție!

Neptun TV angajează reporteri, redactori online și operatori video
De Neptun TV 16 octombrie 2017

Neptun TV angajează reporteri, redactori online și operatori video.

Tot multe investiții private în sănătate: la Mangalia s-a deschis prima clinică privată de oftalmologie
De Robert Nenciu 8 octombrie 2017

Sistemul privat de sănătate crește considerabil prin numeroase investiții în aparatură. Toate aceste investiții private vin în completarea unui sistem sanitar de stat care nu a evoluat mai deloc în ultimii ani. Iar dacă, până acum, cele mai multe erau catalizate în orașul Constanța sau în jurul lui, iată că un specialist în oftalmologie s-a orientat către sudul litoralului, pentru a-i scuti pe localnici de un drum de 40 de kilometri.

Colectează separat! Prin reciclare, deșeurile nu se pierd, se transformă!
De Neptun TV 5 octombrie 2017

Colectează separat! Prin reciclare, deșeurile nu se pierd, se transformă!

Eduard Martin, administratorul unic al Polaris M Holding, în direct la Neptun Tv, astăzi, la 20.15
De Neptun TV 2 octombrie 2017

În această seară, la Reporter Special, administratorul unic al Polaris M Holding, Eduard Martin, va vorbi despre cum s-a ajuns în situația în care Primăria Constanța trebuie să plătească 105 milioane de euro pentru nerespectarea unei hotărâri de instanță definitive și irevocabile, din 2012.

Aniversare dulce la Constanța: cofetăriile Angelo, la 25 de ani de activitate
De Neptun TV 30 septembrie 2017

Grupul de firme Angelo, deținătorul lanțului de cofetării cu același nume, a marcat împlinirea a 25 de ani de activitate.

Vinurile Alira - elixirul distracției la Ziua Recoltei de la Aliman
De Neptun TV 30 septembrie 2017

Sărbătoare mare în localitatea constănțeană Aliman. Ziua Recoltei, organizată de producătorul de vinuri Alira, a strâns laolaltă iubitori vin din toată țara.

REPORTER SPECIAL. Primarul Decebal Făgădău vine la Neptun TV să vorbească despre cât mai durează lucrările la Podul de la Butelii, pe unde se mai asfaltează în Constanța și alte proiecte ale Primăriei!
De Robert Nenciu 31 iulie 2017

În această seară, începând cu ora 20.20 la emisiunea Reporter Special, invitatul lui Robert Nenciu va fi primarul Constanței, Decebal Făgădău.