vineri, 24 noiembrie 2017

Social

BLACK FRIDAY 2017. S-a dat startul reducerilor - ce recomandări au specialiștii!
De Neptun TV 16 noiembrie 2017

Pentru evitarea fraudelor și a virușilor informatici, compania Bitdefender a emis un set de recomandări destinate cumpărătorilor de Black Friday. Bitdefender arată că principalul vector folosit de răufăcătorii care operează în perioada de Black Friday este „țintirea potențialilor clienți cu e-mail-uri care promit chilipiruri”.

Ziua Națională anti-tutun, marcată la Constanța!
De Andreea Bajdechi 16 noiembrie 2017

Tutunul dăunează grav sănătății tale, dar și celor din jur. Este mesajul pe care fumătorii îl aud cel mai des, însă prea puțini sunt cei care sunt dispuși să renunțe la acest viciu. Tocmai de aceea, Agenția Națională Antidrog a desfășurat astăzi la Constanța o campanie menită să marcheze Ziua Națională anti-tutun.

INCENDIUL DE LA CITY MALL. Sute de persoane aflate în cinematograf, evacuate: 'Mult fum.. Era din ce în ce mai greu să respiri'
De Ana-Maria Stancu 16 noiembrie 2017

Momente de panică într-un centru comercial din Constanța. Un incendiu a izbucnit într-un magazin de îmbrăcăminte, iar fumul degajat i-a alertat pe paznici. Mall-ul era închis și doar câțiva angajați se mai aflau în interior. Aproximativ 200 de persoane se aflau însă la cinematograful situat la etajul întâi. Din fericire cu toții au fost exacuați la timp și nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

CUTREMURĂTOR! A plecat de la petrecerea fiului pentru a cumpăra țigări, dar nu s-a mai întors! Soția a suferit un șoc când și-a văzut soțul strivit de fiarele mașinii!
De Antonia Maer 16 noiembrie 2017

Accidentul s-a produs între Constanța și Valu lui Traian, o zonă blestemată, spun șoferii.

CONSTANȚA. Jandarmul de 41 de ani a murit strivit în mașină după ce șoferul TIR-ului a încercat să întoarcă pe loc!
De Antonia Maer 16 noiembrie 2017

Mașina jandarmului a fost efectiv strivită iar câteva bucăți, printre care și volanul, proiectate la zeci de metri distanță.

ATENȚIE ȘOFERI! Conducătorii auto care consumă alcool, după producerea unui accident cu victime, pedepsiți cu închisoare
De Neptun TV 16 noiembrie 2017

Guvernul a adoptat un proiect de lege pentru modificarea și completarea mai multor legi din Codul Penal.

Vești noi de la Casa Regală. Ce se întâmplă cu starea de sănătate a Regelui Mihai
De Neptun TV 16 noiembrie 2017

Medicii își concentrează eforturile pentru a îl menține pe Majestatea Sa fără dureri și într-o stare confortabilă.

CONSTANȚA. A murit primul director al Aeroportului Mihail Kogălniceanu. Pe front, a fost decorat de mareșalul Ion Antonescu
De Robert Nenciu 15 noiembrie 2017

Doliu în aviația constănțeană. Generalul de flotilă aeriană Constantin Gheorghe, în vârstă de 96 de ani, a fost astăzi condus pe ultimul drum

Constanța, în topul orașelor cu cele mai scumpe apartamente din România! Care sunt cele mai râvnite cartiere
De Roxana Glăvan 15 noiembrie 2017

Într-o perioadă în care, de regulă, tendința pe piața imobiliară era de scădere a prețurilor la apartamente, cererea mare face ca la Constanța locuințele să fie mai scumpe acum. Se caută apartamentele de două și trei camere în blocuri noi, cu credit ipotecar sau Prima Casă. Dacă vă tentează să vă achiziționați acum o locuință, trebuie să vă faceți bine calculele, pentru că metrul pătrat depășește o mie de euro.

CONSTANȚA. Scafandrii militari ai Forțelor Navale Române au sărbătorit astăzi 50 de ani de la înființarea Centrului 39 Scafandri!
De Cristina Puşcaşu 15 noiembrie 2017

Sunt persoane normale care merg la serviciu în fiecare zi, numai că serviciul lor se află la câteva zeci de metri sub apă. Se antrenează constant, în cele mai grele condiții și sunt gata de acțiune, împreună cu echipamentele și cu navele lor, pregătite pentru a-i purta acolo unde este nevoie de ei. Vorbim despre scafandrii militari ai Forțelor Navale Române care au sărbătorit astăzi 50 de ani de la înființarea Centrului 39 Scafandri, unde se antrenează zi de zi.

38 de ani de la explozia de pe petrolierul 'Independența' - 42 de oameni au murit! Mărturiile unui supraviețuitor: 'M-am ghemuit și am sărit și eu cam de la o înălțime de opt etaje'
De Antonia Maer 15 noiembrie 2017

Au trecut 38 de ani de la cea mai neagră filă din istoria maritimă a României: explozia de pe petrolierul ”Independența”. 42 de oameni din cei 45 de membri ai echipajului au murit după ce nava românească încărcată cu 95 de mii de tone de petrol a fost lovită de un vas grecesc la intrarea în strâmtoarea Bosfor. O lună a ars „Independența” în Marmara. Astăzi, un singur om îi mai poate spune povestea.

CONSTANȚA! Pericol de accidente pe bulevardul Aurel Vlaicu - semnele rutiere montate la intersecția cu calea ferată induc șoferii în eroare!
De Andreea Bajdechi 15 noiembrie 2017

Imaginile surprinse de un constănțean arată cum, deși se apropia trenul, semnalele luminoase permiteau trecerea autoturismelor. Doar o minune a făcut ca noaptea trecută să nu aibă loc o tragedie.

CONSTANȚA. Aglomerație infernală în zonele Dacia și Tomis 3 - se circulă bară la bară! GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 15 noiembrie 2017

Asta după ce, din cauza unor lucrări de asfaltare, traficul a fost dat peste cap.

NUNTĂ ÎN CERURI. Octavia și Alexandru, tinerii logodnici uciși duminică, au fost ÎNMORMÂNTAȚI ÎMPREUNĂ!
De Neptun TV 15 noiembrie 2017

Tinerii au fost înmormântați împreună în cimitirul din Năvodari.

Zile libere în 2018. Câte minivacanțe vor fi anul viitor!
De Neptun TV 15 noiembrie 2017

De Crăciun, românii se vor putea bucura de patru zile libere.

VIDEO. Mașină de Poliție, tractată de o altă mașină de Poliție: 'Autospecialale noi au ajuns doar pe la șefi și alte structuri neoperative'!
De Neptun TV 14 noiembrie 2017

Sindicalistul le reproșează superiorilor că, în timp ce agenții care lucrează în teren se chinuie cu mașini învechite, șefii se deplasează în controale cu Dacia Duster, nou intrate în dotarea Inspectoratelor de Poliție

ZIUA DOBROGEI, sărbătorită la Constanța! Spectacol oferit de ansamblurile minorităților, pe scena Teatrului 'Oleg Danovski'
De Andreea Bajdechi 14 noiembrie 2017

Dobrogea este un pământ primitor, unde numeroase minorități conviețuiesc în pace și armonie de zeci de ani. Astăzi, se împlinesc 139 de ani de când pământul dintre Dunăre și mare a revenit la patria mamă. Manifestările dedicate Zilei Dobrogei au început, încă de dimineață, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie din Constanța, iar mai apoi au continuat la Teatrul Național de Operă și Balet unde ansamblurile minorităților au oferit câte o mică parte din cultură fiecăreia.

Doi cetățeni brazilieni cu 2 kilograme de cocaină în stomac, prinși pe Aeroportul Otopeni!
De Andreea Filip 14 noiembrie 2017

Au înghițit două kilograme de cocaină sub formă de capsule pentru a le transporta în Turcia. La riscul de a muri în orice clipă s-au supus doi brazilieni care, însă, au fost prinși de anchetatorii români. Cei doi, un bărbat și o femeie, nu au reușit să treacă de controlul din Aeroportul Otopeni, au fost reținuți și trimiși pe mâna medicilor pentru ca drogurile să le fie scoase din stomac.

CONSTANȚA. Clipe dramatice pentru mama Teodorei, întoarsă astăzi din Statele Unite: 'Am vorbit cu toți prietenii ei. Singurele căutări care se mai fac sunt în apă'
De Roxana Glăvan 14 noiembrie 2017

Este a treia zi în care Teodora, tânăra din Cernavodă dată dispărută, este de negăsit. Cu toate că în ceea ce pare a fi ultimul mesaj transmit tatălui, fata semnalează că ar avea probleme, nimeni din anturajul Teodorei nu știe de ele și nu înțelege de ce ar fi vrut să se sinucidă. Nici măcar mama Teodorei, întoarsă astăzi din Statele Unite, nu a reușit să afle prea multe după discuțiile cu prietenii fetei. A transmis unui reporter Neptun Tv că singurele căutări care se mai fac sunt în apă, semn că și-a pierdut orice speranță să o mai găsească în viață pe Tedora.

CONSTANȚA. Agent rus, prins că spiona baza NATO de la Mihail Kogălniceanu, declarat indezirabil în România!
De Robert Nenciu 14 noiembrie 2017

Potrivit autorităților române care l-au interceptat, Bratislav Zivkovic a încercat să pună pe picioare o rețea informativă pentru identificarea persoanelor cu acces în facilități militare NATO și SUA, identificarea locațiilor, recunoașterea în teren, studiul de obiectiv și marcarea GPS a pozițiilor obiectivelor vizate.

CONSTANȚA. Senzații tari în timpul examenului auto - teribilist AMENDAT după ce i-a făcut semne obscene polițistului examinator!
De Antonia Maer 14 noiembrie 2017

Fata de la volan, care se afla în timpul examenului auto, a fost pusă să pornească în cursa de urmărire a autoturismului.

ROBOR a atins maximul ultimilor TREI ani!
De Neptun TV 14 noiembrie 2017

ROBOR reprezintă rata medie a dobânzii la care băncile românești se împrumută între ele în lei.

Începe POSTUL CRĂCIUNULUI. Ce nu este bine să faci de mâine!
De Neptun TV 14 noiembrie 2017

Lăsatul Secului pentru Postul Crăciunului este astăzi, în seara Sfântului Filip, ultima zi în care creștinii mai pot mânca mâncăruri “de dulce”.

Vești noi despre starea Regelui Mihai!
De Neptun TV 14 noiembrie 2017

Regele Mihai se află încă sub supravegherea medicilor elvețieni.

CONSTANȚA. Ultimul mesaj al Teodorei, adresat tatălui ei vitreg: 'Am niște probleme și nu știu ce se va întâmpla cu mine'!
De Roxana Glăvan 13 noiembrie 2017

“Mergea pe șinele de tren, plângea cu telefonul mobil în mână și chiar a vorbit la un moment dat la el.” Iată declarația celui care se pare că este ultima persoană care a văzut-o în viață pe Teodora, tânăra de 18 ani din Cernavodă care s-ar fi aruncat de pe podul feroviar Anghel Saligny. Au trecut aproape 30 de ore de când fata este de negăsit. Nimeni nu știe încă dacă într-adevăr s-a sinucis, cert este că tatăl vitreg i-a găsit rucsasul pe podul Anghel Saligny. Mama Teodorei, plecată din țară, a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook, prin care își roagă fata să se întoarcă acasă. Nicio clipă nu crede că ar fi putut să recurgă la un asemenea gest.

LEUL s-a prăbușit. Cel mai slab curs din istoria leu - euro!
De Neptun TV 13 noiembrie 2017

Leul ajunge astfel la cel mai slab nivel din istorie.

DISTRUSĂ DE DURERE! Mama tinerei de 18 ani care s-ar fi aruncat de pe Podul de la Cernavodă, mesaj sfâșietor pe Facebook: 'Te roagă mami mult să vii acasă'! VIDEO
De Neptun TV 12 noiembrie 2017

"Maimuțica lu' mama frumoasă, dacă vezi mesajul ăsta, te roagă mami mult, să te întorci înapoi....

Oreste Teodorescu face afirmații contra statului Israel
De Neptun TV 12 noiembrie 2017

Oreste Teodorescu face numeroase afirmații contra statului Israel și care ar putea fi considerate antisemite.

Fostul principe Nicolae vine în România - ce vrea să spună despre interdicția de a-și vedea bunicul!
De Neptun TV 12 noiembrie 2017

Fostul principe este hotărât să se stabilească în România.

Când începe Postul Crăciunului 2017. Tradiții și obiceiuri - ce nu ai voie să faci în timpul postului!
De Neptun TV 12 noiembrie 2017

Anul acesta, 14 noiembrie pică într-o zi de marți, astfel că postul începe miercuri, 15 noiembrie.