joi, 14 decembrie 2017

Social

Scandal într-un bloc din Constanța - administrator acuzat că umflă facturile! A intervenit Poliția!
De Cristina Puşcaşu 24 noiembrie 2017

Scandal oprit doar cu intervenția poliției la o asociație de proprietari dintr-un cartier constănțean. Mai mulți locatari îl acuză pe administratorul blocului de fraudă, dar și de faptul că nu se implică în întreținerea și funcționarea asociației. De cealaltă parte, acesta susține că nu a comis nicio ilegalitate și că poate dovedi acest lucru.

MĂRTURII DIN INFERN. După 10 ani de tortură, constănțeanca ținută captivă într-un beci din Italia a auzit astăzi vocea mamei: 'Ea plângea și plângeam și eu'
De Antonia Maer 24 noiembrie 2017

Câteva cuvinte printre suspine de durere. Atât s-a auzit la celălat capăt al firului de la Cristina, tânăra constănțeancă ce a îndurat infernul în Italia. Astăzi a fost prima dată după 10 ani când mama sa a putut să îi audă glasul la telefon. Lipsită de puteri, cu răni care se vor vindeca în luni de zile și cu un suflet rupt în bucăți, femeia a început să plângă de pe patul de spital, iar singura alinare au fost vorbele mamei care o așteaptă acasă cât mai repede.

Refugiul de la mare al Stelei Popescu - localnicii au aprins lumânări la locuința actriței din 2 Mai!
De Roxana Glăvan 24 noiembrie 2017

A iubit marea la fel de mult cum a iubit scena și ori de câte ori avea ocazia, actrița Stela Popescu obișnuia să se refugieze în căsuța de vacanță pe care o avea în localitatea constănțeană 2 Mai. O casă cu etaj simplă, cu vedere la mare, vopsită în albastrul nemărginit și cu o curte plină de trandafiri. În micul sat pescăresc i-a avut vecini pe Alexandru Arșinel, Vladimir Găitan și pe Sergiu Nicolaescu.

Stela Popescu va fi înmormântată duminică, la cimitirul Cernica
De Neptun TV 24 noiembrie 2017

Sâmbătă, 25 noiembrie, actrița va fi depusă la Capela Mănăstirii Cernica, iar duminică, 26 noiembrie, la Cimitirul Cernica va avea loc înmormântarea, alături de soțul său, marele textier Mihai Puiu Maximilian.

Tragedia de pe nava Fundulea, rememorată astăzi la Constanța! Atacul, un avertisment pentru Nicolae Ceaușescu, care înarma indirect Irakul!
De Roxana Glăvan 23 noiembrie 2017

Se împlinesc 30 de ani de când cargoul Fundulea, sub pavilion românesc, a fost bombardat de iranieni cu napalm, o substanță periculoasă care provoacă incendii și nu poate fi stinsă ușor. 12 dintre marinarii care s-au aflat la bordul navei s-au reîntâlnit, astăzi, la Constanța și au retrăit coșmarul din dimineața zilei de 23 noiembrie 1987 din strâmtoarea Ormuz.

Val de sinucideri la Constanța! Cinci oameni și-au încheiat socotelile cu viața: 'Simt că Dumnezeu m-a părăsit'
De Antonia Maer 23 noiembrie 2017

Este o săptămână care pare blestemată în Constanța. Doi bărbați au luat crunta decizie, noaptea trecută, de a-și încheia socotelile cu viața. Unul a lăsat un bilet de adio în care a scris ce îl măcina. Cel de-al doilea a părăsit această lume fără nicio explicație. În doar câteva zile, vorbim așadar de cinci oameni care s-au sinucis, iar bilanțul tragic a cutremurat orașul.

Cazul care a șocat Italia! Constănțeancă torturată și violată timp de 10 ani: 'Îi spărgea capul și i-l cosea cu nailon de undiță. O punea să-și mănânce excrementele'
De Antonia Maer 23 noiembrie 2017

O constănțeancă a fost exploatată ca sclavă sexuală, de un italian dezaxat. Povestea acesteia pare desprinsă dintr-un film de groază. Timp de zece ani, femeia a fost sechestrată într-o pivniță neluminată și dormea pe cartoane, pe care le împărțea cu șobolanii. Tânăra de 29 de ani a fost găsită într-o stare de sănatate deplorabilă. Ziariștii din Italia spun că monstrul îi spărgea capul și îi cosea rănile cu ață de pescuit. În sclavie, femeia a dat naștere la doi copii, fără niciun ajutor. Vă avertizăm că următoarele informații au un puternic impact emoțional.

CONSTANȚA. Tânără folosită ca SCLAVĂ SEXUALĂ timp de 10 ani!! DEZVĂLUIRI ȘOCANTE
De Neptun TV 23 noiembrie 2017

Coșmarul femeii a început în 2007 când s-a dus să lucreze ca îngrijitoare.

ȘOCANT. O româncă a fost sechestrată timp de zece ani într-o pivniță din Italia - legată și supusă la nenumărate abuzuri!
De Neptun TV 23 noiembrie 2017

Femeia, în vârstă de 29 de ani, a ajuns în Italia în 2007 când avea doar 19 ani, angajându-se la o familie ca îngrijitoare.

Veste bună! Normele privind admiterea în școlile MAI, publicate în Monitorul Oficial - criteriul de înălțime a fost eliminat
De Neptun TV 23 noiembrie 2017

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, eliminarea limitei de înălțime pentru candidați este în acord inclusiv cu hotărârile Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, care a recomandat instituției să elimine acest criteriu, dar și cu unele soluții pronunțate de diverse instanțe de judecată.

CONSTANȚA. Cum reușeau escrocii să păcălească bătrâni prin metoda 'Acoperișul' - victimă pusă să plătească 23.000 de euro!
De Antonia Maer 22 noiembrie 2017

Detalii noi ies la iveală despre indivizii care păcăleau bătrâni prin metoda „Acoperișul”. Procurorii scriu în propunerea de arestare preventivă că aceștia erau bine organizați. Escrocii racolau victimele care sunau la numerele de telefon din pliante și stabileau un preț atractiv ca să le repare acoperișurile, pentru ca mai apoi să le ceară zeci de mii de euro.

TRAGEDIA DE LA LAZU. Femeia aflată la volanul mașinii implicate în accident are nevoie urgent de sânge!
De Neptun TV 22 noiembrie 2017

Nicoleta, aflată la volanul mașinii Sandero implicată în accidentul cumplit de la Lazu, are nevoie de sângele nostru pentru a trăi.

CONSTANȚA. Un tânăr adoptat la vârsta de un an își caută părinții și frații: 'Ajutați-mă să-i găsesc!'
De Neptun TV 22 noiembrie 2017

Un tânăr de 22 de ani își caută părinții și frații. Acesta s-a născut pe 26 februarie 1995, într-o familie din Constanța, iar la vârsta de un an a fost adoptat de o familie din străinătate, iar acum își dorește să îi cunoască pe părinții și frații săi.

CONSTANȚA. Militarul declarat dezertor a fost găsit mort!
De Antonia Maer 22 noiembrie 2017

Deznodământ tragic în cazul lui Daniel, maistrul militar considerat dezertor, după ce nu s-a mai prezentat la unitatea militară din portul Constanța. A fost descoperit fără viață, la câțiva kilometri de Gara de Nord, pe calea ferată. Toate indiciile conduc la ipoteza că acesta ar fi incediat apartamentul din cartierul Kilometrul 4-5 în care locuia, apoi și-a pus capăt zilelor, în Capitală. Motivele pentru care ar fi făcut așa ceva rămân un mister pe care l-a luat cu el pe cealaltă lume.

CONSTANȚA. Doi bărbați și-au încheiat socotelile cu viața: unul s-a aruncat în gol după ce și-a tăiat venele, altul - găsit spânzurat chiar de tatăl său!
De Andreea Bajdechi 21 noiembrie 2017

Două persoane au ales astăzi să-și încheie brusc socotelile cu viața. Un bărbat în vârstă de 63 de ani s-a aruncat de la etajul trei, iar un altul s-a spânzurat în subsolul blocului în care locuia. Vecinii spun că era un om la locul lui și nimeni nu a bănuit că o asemenea tragedie avea să se întâmple.

CONSTANȚA. Militar de 22 de ani, declarat dezertor - tânărul și-ar fi incendiat apartamentul și a dispărut! L-ați văzut?
De Antonia Maer 21 noiembrie 2017

Nici procurorii militari, nici polițiștii și nici măcar rudele nu reușesc să elucideze misterul dispariției unui maistru militar, angajat pe un dragor maritim din Portul Constanța. Acesta este de negăsit de joia trecută, ziua în care ar fi dat foc apartamentului pe care îl închiriase în cartierul Kilometrul 4-5. Ce motiv ar fi avut să incendieze locuința și să fugă, nu se știe. Cert este că acum este considerat dezertor.

Amenzi mai mari pentru cerșetorie, zgomot, vandalism sau refuzul de a te legitima! Lista faptelor ce vor fi pedepsite mai aspru
De Neptun TV 21 noiembrie 2017

Comisia juridică din Senat a adoptat, azi, un raport favorabil, pentru o propunere legislativă inițiată de parlamentari liberali care vizează majorarea amenzilor date pentru contravențiile privind încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

CONSTANȚA. Teribilism la 23 de ani - mai preocupat că și-a distrus bolidul de lux decât de viața unor oameni!
De Neptun TV 21 noiembrie 2017

"Două doamne inerte în Dacia Sandero, ambele inconștiente, suspendate în centurile de siguranță,pe cealaltă parte conducătorul mașinii Mercedes,nepăsător, scufundat în smartphone până în gât, îl suna pe tata care a ajuns mai repede decât elicopterul SMURD"

Vacanța de iarnă, mai scumpă în țară decât în străinătate! Cât costă să-ți petreci Crăciunul în Amsterdam, comparativ cu Poiana Brașov
De Andreea Bajdechi 20 noiembrie 2017

Cum sărbătorile de iarnă înseamnă pentru mulți dintre români perioada potrivită pentru a pune la cale o vacanță bine-meritată, agențiile de turism au început să se întreacă în oferte. Oamenii din turism spun că multe dintre destinațiile de pe meleagurile noastre sunt mai piperate decât cele de peste hotare. Așa se face că pentru un sejur pe Valea Prahovei ajungeți să scoateți din buzunar chiar și câteva mii de euro, în timp ce în unele destinații din Europa vacanța poate costa la jumătate.

CONSTANȚA. Incendiul din Km 5, pus intenționat de un militar de 22 de ani! Cascheta sa, descoperită la fața locului
De Neptun TV 20 noiembrie 2017

Incendiul care a mistuit, la sfârșitul săptămânii, trecute un apartament situat în zona Km 5 a fost pus intenționat de un militar, declarat dezertor.

Prima unitate de cercetare a cutremurelor de suprafață din România, a fost deschisă! La ce valoare se ridică investiția
De Neptun TV 20 noiembrie 2017

Stația seismică din Galați va oferi detalii despre structura solului și va contribui la întocmirea hărților de risc.

Aviz favorabil pentru achiziția primului sistem Patriot în ROMÂNIA - când va deveni operațional!
De Neptun TV 20 noiembrie 2017

Comisia de Apărare din Senat a adoptat, astăzi, în unanimitate raportul privind legea ce vizează achiziția rachetelor Patriot.

Vis îndeplinit pentru un constănțean de 27 de ani - a devenit campion mondial la culturism!
De Neptun TV 19 noiembrie 2017

Paul Cătrună a devenit la 27 de ani camion mondial la Culturism în cadrul concursului Musclemania Open Lightweight, ce s-a desfășurat la Las Vegas, SUA.

Alimentele s-au scumpit nejustificat. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a sesizat Consiliul Concurenței
De Robert Nenciu 18 noiembrie 2017

Prețurile la unele produse de bază au crescut simțitor la raft în ultima perioada, și asta chiar dacă la producători prețul a scăzut. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat că scupirile la raft sunt reale și nejustificate, motiv pentru care a sesizat Consiliul Concurenței pentru o analiză. În tot acest timp cei care suferă de pe urma acestor scumpiri sunt românii care sunt obligați să scoată mai mulți bani din buzunar atunci când merg la cumpărături.

Organizația Mensa a testat constănțenii - ce vor putea să facă cei mai inteligenți tineri
De Cristina Puşcaşu 18 noiembrie 2017

Mensa România a pornit în căutarea celor mai inteligenți constănțeni. Astăzi, la Universitatea Ovidius, 38 de candidați s-au arătat interesați să își afle coeficientul de inteligență. În cazul în care vor depăși pragul de 132, ei vor putea deveni membri activi ai organizației elitiste. Potrivit statisticilor, doar două procente din populația globului au un coeficient de inteligență peste această valoare.

ATENȚIE șoferi! Vreme rea în toată țara - recomandările poliției române!
De Neptun TV 18 noiembrie 2017

Polițiștii recomandă evitarea acționarea bruște a sistemului de frânare și a mecanismului de direcție, deoarece autovehiculul poate derapa.

Fostul principe Nicolae: 'Nu am semnat niciodată retragerea titlului'
De Neptun TV 18 noiembrie 2017

Declarația mea din august 2015, referitoare la acceptul retragerii titlului, nu a fost scrisă de mine.

Legea vaccinării, contestată de parlamentari. Controverse acerbe între părinți
De Neptun TV 17 noiembrie 2017

Amenzi colosale, decăderea din drepturile părintești sau chiar închisoarea. Sunt măsurile care ar putea fi luate împotriva părinților care refuză să își imunizeze copiii. Vorbim depre prevederile legii vaccinării care a trecut rapid de Senat și a ajuns în Camera Deputaților, for decizional unde nu a fost încă adoptată. Deputatul de Constanța Cristina Dumitrache, alături de alți parlamentari contestă vehement obligativitatea vaccinării. Împreună trag un semnal de alarmă după ce au depus mai multe amendamente legii.

CONSTANȚA. Număr alarmant de nașteri premature!
De Andreea Bajdechi 17 noiembrie 2017

Constanța se află în top 10 al orașelor din România cu cele mai multe nașteri premature. Este un bilanț trist, dar este realitatea de care au parte medicii de la Spitalul Clinic Județean Constanța. Cum numărul copiilor născuți înainte de termen este extrem de mare, secția de Neonatologie duce lipsă de dotări și echipamente de specialitate. Medicii speră însă ca această problemă să fie rezolvată până la sfârșitul anului viitor cu sprijinul unor fundații care i-au ajutat și cu alte ocazii.

ATENȚIE la capcanele de la rafturi! Protecția Consumatorului avertizează asupra tentativelor de fraudă!
De Neptun TV 17 noiembrie 2017

Obișnuiți să se bucure de reducerile de Black Friday, mulți români au pus bani deoparte ca să își cumpere tot ce își doresc. Cuprinși de febra cumpărăturilor, aceștia nu s-au gândit și la capcanele întinse de escrocii infiltrați în sistem.