joi, 18 aprilie 2019

Social

Telefoanele care emit cele mai multe RADIAȚII în 2019. Modele populare, în listă
De Neptun TV 11 februarie 2019

În ciuda faptului că smartphone-urile sunt dispozitive pe care le avem cu noi peste tot, există riscuri în utilizarea lor, datorate în special radiațiilor pe care acestea le emit.

CONSTANȚA. Zona peninsulară devine pietonală. În ce condiții va fi permis accesul auto
De Neptun TV 9 februarie 2019

Accesul auto pe străzile din zona peninsulară a municipiului Constanța va fi permis doar anumitor categorii de autovehicule. Primăria a publicat lista străzilor exclusiv pietonale.

Cinci locuri de vizitat de Anul chinezesc al Porcului
De Mediafax 9 februarie 2019

Anul Nou chinezesc, sub semnul Porcului de Pământ, simbolul bunăstării, a început pe 5 februarie. Sunt cinci locuri de vizitat sub semnul animalului asociat, potrivit horoscopului chinezesc, cu bucuria, prietenia, iubirea și succesul.

Locuri scoase la concurs de școlile militare pentru cei care vor să devină subofițeri, maiștri militari sau chiar ofițeri! Criterii de recrutare și ce salariu pot primi
De Neptun TV 8 februarie 2019

Cei care vor să urmeze o carieră militară și vor să ajungă subofițeri, maiștri militari sau chiar ofițeri se mai pot înscrie până la 1 martie pentru a se bate pentru unul din cele 2.570 de locuri scoase la concurs de unitățile militare de învățământ universitar, postliceal sau liceal.

CONSTANȚA. Virusul gripal a mai făcut o victimă - un bărbat a murit! Numărul deceselor a ajuns la 92
De Neptun TV 7 februarie 2019

În data de 30 ianuarie, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat oficial epidemie de gripă.

CONSTANȚA. O tânără își caută mama după ani buni în care n-a vrut să știe nimic de ea: 'Dumnezeu mi-a dat o viață fericită, dar ceva îmi lipsește'
De Sorin Cealera 6 februarie 2019

O tânără părăsită imediat după naștere a refuzat ani de zile să știe ceva despre cea care a adus-o pe lume. Un fapt întâmplat recent, însă, a făcut-o să se răzgândească.

Copiii din România, cei mai sănătoși din Europa
De Neptun TV 6 februarie 2019

Pentru copiii cu varste intre 10 si 15 ani, procentul Romaniei era de 99,1%, urmata de Italia (98,4%) si Bulgaria (98,2%).

ALERTĂ ALIMENTARĂ! Auchan recheamă un produs contaminat cu Listeria
De Neptun TV 6 februarie 2019

Persoanele care au achiziționat aceste produse sunt invitate să nu le mai consume și să se întoarcă cu ele la magazin, unde li se va rambursa integral suma, anunță Auchan.

HALUCINANT. Un fals medic italian a făcut zeci de operații în clinici din România
De Neptun TV 5 februarie 2019

Una dintre condițiile pe care un medic trebuie să le îndeplinească pentru a practica medicina pe teritoriul României este obținerea fie a certificatul de membru al CMR, fie a avizului de practică temporară sau ocazională a profesiei de medic, ambele fiind emise de Colegiul Medicilor din România", arată Colegiul Medicilor din România, într-un comunicat de presă.

CONSTANȚA. Caz revoltător - mutilată pe viață de un polițist băut! 'Mai ies din casă doar când merg la medic'! Cum vrea să scape de pedeapsă șeful de post
De Neptun TV 4 februarie 2019

O femeie a rămas mutilată pe viață după ce a fost victima unui accident rutier grav provocat de șeful de post din comuna constănțeană Peștera.

ATENȚIE, CONSTĂNȚENI! Aveți grijă unde parcați pentru că începe ridicarea mașinilor parcate neregulamentar - cât costă recuperarea acestora!
De Neptun TV 3 februarie 2019

Primăria a anunțat că va începe ridicarea mașinilor parcate neregulamentar. Totodată, a anunțat și câți bani vor scoate din buzunar șoferii ghinioniști.

Acum 10 ani, pe 3 februarie: Ziua în care România a devenit mai mare cu 9.700 de kilometri pătrați de spații maritime
De Mediafax 3 februarie 2019

Acum zece ani, pe 3 februarie 2009, România își adăuga la teritoriu 9700 kIlometri pătrați de spații maritime – platou continental și zonă economică exclusivă din Marea Neagră – după un război dus cu armele inteligente ale dreptului și diplomației la Curtea Internațională de Justiție de la Haga.

Bilanț ALARMANT. 68 de persoane au murit din cauza gripei
De Neptun TV 2 februarie 2019

Numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 68, potrivit ultimei informări a Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică.

PROGNOZA METEO. Un val de aer cald va aduce particule de praf saharian. Ce temperaturi vor fi în zilele următoare
De Neptun TV 1 februarie 2019

Vremea se încălzește semnificativ în următoarele zile, astfel că în vestul și centrul țării temperaturile vor ajunge, în weekend, la 17 grade celsius. Aerul cald din Africa va aduce și particule de praf saharian care, potrivit ANM, nu va avea efecte asupra țării noaste.

CONSTANȚA. Autobuze RATC atacate cu pietre și ouă - un călător a fost rănit după ce un geam s-a spart! VIDEO
De Neptun TV 1 februarie 2019

Un autobuz din Constanța a fost atacat cu pietre de un grup de indivizi, o piatră spărgând geamul din spate și nimerindu-l în plin pe unul dintre călători.

CONSTANȚA. Prețul gigacaloriei a fost majorat - câți bani vor scoate din buzunar constănțenii!
De Neptun TV 1 februarie 2019

Doar trei luni a durat scăderea prețului la gigacalorie în municipiul Constanța.

CONSTANȚA. Caz înfiorător - o fetiță de doar trei ani a supraviețuit două zile lângă cadavrul mamei!
De Neptun TV 31 ianuarie 2019

O femeie de aproximativ 40 de ani a fost găsită moartă, miercuri seara, în propria locuință din Năvodari, județul Constanța, echipele de intervenție găsind-o în casă și pe fetița acesteia, de trei ani, care era nevătămată.

CONSTANȚA. Gest nobil al colegilor Albertinei, tânăra care a murit în timp ce alerga: 'Vom duce la capăt ultima tură a lui Aby'
De Neptun TV 31 ianuarie 2019

Albertina Narcisa, tânăra de 25 ani din Valu lui Traian, moartă subit în timpul unei curse, va fi comemorată de colegii de alergare. Ei vor parcurge ruta pe care Aby obișnuia să alerge prin sat.

CONSTANȚA. Doi alpiniști au urcat pe cele mai înalte vârfuri ale lumii - au înfipt tricolorul României pe Aconcagua!
De Neptun TV 30 ianuarie 2019

Doi alpiniști din Constanța, Mihai Nenciu și Nicolae Rotaru, au reușit să urce pe vârful Aconcagua (6.962 metri) din America de Sud, al doilea cel mai înalt vârf al lumii (după Everest, 8.848 metri), de la prima încercare.

SĂRBĂTOARE MARE astăzi! Sfinții Trei Ierarhi - tradiții și superstiții! Ce NU trebuie să faci în această zi
De Neptun TV 30 ianuarie 2019

Prăznuiți de creștinii ortodocși în fiecare an, pe 30 ianuarie, Vasile cel Mare, Grigore Teologul și Ioan Gură de Aur, cei trei ierarhi, sunt considerați vindecători de boli și aducători de noroc. În credința populară se spune că cine muncește în această zi poate să orbească.

Raed Arafat, la Constanța. Proiect de 45 milioane de euro, Departamentul pentru Situații de Urgență va achiziționa o navă maritimă pentru stingerea incendiilor
De Neptun TV 30 ianuarie 2019

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), secretarul de stat Raed Arafat, a declarat marți, la Constanța, că este în curs de derulare un proiect cu fonduri europene de 45 milioane de euro

ANRE îngheață prețurile la electricitate și gaze pentru consumatorii casnici
De Neptun TV 29 ianuarie 2019

Prevederile OUG 114/2018 și legislația secundară emisă de ANRE în aplicarea acesteia nu vor conduce la creșteri de prețuri la energia electrică și gazele naturale furnizate clienților finali casnici care optează pentru furnizarea în regim reglementat, până în 2022.

CONSTANȚA. ANAF a demarat operațiunea 'Tomis' - cine este vizat de controalele inspectorilor!
De Neptun TV 29 ianuarie 2019

Timp de trei luni, ANAF vor face verificări și monitorizări în cadrul operațiunii „Tomis”. Sunt implicați peste 100 de inspectori.

Ministerul Transporturilor, bilanț după trei zile de ninsori puternice: în combaterea poleiului au fost implicați peste 4000 de oameni!
De Mediafax 28 ianuarie 2019

În perioada 24 - 27.01.2019 au fost implicați în acțiunile de deszăpezire și combatere a poleiului peste 4000 de oameni, aflați în bazele și comandamentele de la nivel regional și central, informează Ministerul Transporturilor, care face un bilanț al perioadei.

CONSTANȚA. Destin frânt la doar 25 de ani - Albertina a murit în timp ce alerga pe stradă! Tânăra a fost găsită prăbușită la pământ
De Neptun TV 27 ianuarie 2019

Tânăra, care obișnuia să participe la întreceri de atletism pe distanțe mari, a fost găsită de un trecător.

ALARMANT. Nu trece o zi fără ca virusul gripal să nu facă victime - numărul deceselor a ajuns la 39
De Neptun TV 26 ianuarie 2019

O femeie în vârstă de 51 de ani din județul Prahova a murit vineri din cauza gripei, astfel numărul deceselor înregistrate la nivel național ajungând la 39, anunță sâmbătă Institutul Național pentru Sănătate Publică.

CONSTANȚA. Apel disperat pentru salvarea unui tânăr de 19 ani, măcinat de o boală cumplită - Andrei are nevoie de ajutor pentru a trăi!
De Neptun TV 26 ianuarie 2019

Clipe de coșmar pentru familia unui tânăr de doar 19 ani, din Constanța.

CONSTANȚA și alte județe, afectate de vremea rea! DEZASTRUL lăsat în urma de urgia înghețată care a lovit România
De Neptun TV 26 ianuarie 2019

"Din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, conform situației distribuitorilor de electricitate, la ora 07.00 erau nealimentate cu energie electrică 123 localități din 13 județe (BR, BZ, CL, CS, DB, DJ, GJ, HD, IF, IL, GR, PH și VL), fiind afectați 78.480 consumatori finali. Pentru remedierea avariilor se acționează în teren cu 134 echipe electrica", arată Ministerul Afacerilor Interne, într-un comunicat de presă.

100 de personalități valoroase ale Constanței au fost premiate!
De Neptun TV 25 ianuarie 2019

100 de personalitãți ale Constanței au fost premiate seara trecutã în cadrul evenimentului de excepție Gala „10 oameni de valoare pentru Constanța”, ediție specialã 100 de ani de la Marea Unire. Evenimentul a avut loc la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin și a urcat pe scena 100 de oameni valoroși care au contribuit la dezvoltarea județului Constanța.