duminică, 22 aprilie 2018

Social

CONSTANȚA. Sfârșit cumplit pentru femeia dată dispărută de familie - Diana a plecat până la farmacie și a pierit în apa mării!
De Roxana Glăvan 30 ianuarie 2018

Veste cumplită pentru familia femeii de 48 de ani, din comuna constănțeană Castelu. Trupul femeii a fost găsit între stabilopozi, în zona Pescărie, din Constanța.

SĂRBĂTOARE MARE astăzi: tradiții de Sfinții Trei Ierarhi
De Neptun TV 30 ianuarie 2018

La sate se obișnuiește ca în această zi de sărbătoare, închinată celor trei sfinți, să se facă praznice de pomenire a morților din familiile credincioșilor.

CONSTANȚA. Promisiuni de la Raed Arafat, la bilanțul Inspectoratului pentru Situații de Urgență! ISU va fi dotat cu nave speciale de intervenție
De Roxana Glăvan 29 ianuarie 2018

Trec la propriu prin foc să ne salveze viața. Intervin în zone greu accesibile și în condiții meteo inumane și de cele mai multe ori misiunea lor de salvare este un succes. Vorbim despre pompierii și medicii aflați în subordinea Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care astăzi au făcut bilanțul anului 2017. Un an dificil, cu multe intervenții și nevoi pe măsură. Prezent la Constanța, șeful departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a dat asigurări că litoralul și Delta Dunării vor fi dotate cu nave speciale de intervenție.

EXCLUSIV. Caz cutremurător la Constanța! Calvarul unei fetițe 5 ani: bătută cu bestialitate de mamă și bunică! Legată de mâini și picioare pentru a nu-și vedea surorile!
De Antonia Maer 29 ianuarie 2018

Caz cutremurător la Cumpăna. O fetiță în vârstă de doar 5 ani ar fi fost maltratată de mama și bunica ei care ar fi obișnuit să o lege, și de mâini și de picioare, ca să o țină departe de cele trei surori ale sale. Acuzațiile au venit din partea unchiului copilei, care a și filmat-o într-o astfel de ipostază, în vara anului trecut. Acesta a sesizat poliția însă abia sfârșitul săptămânii trecute, după ce s-a certat cu mama fetiței.

Actorul Florin Piersic împlinește 82 de ani. O viață dedicată teatrului și filmului românesc
De Neptun TV 27 ianuarie 2018

Actorul Florin Piersic împlinește, azi, 82 de ani și va fi sărbătorit de prieteni și familie, la București. „Maestrul” iubește și este iubit deopotrivă de public și crede că i-a fost ursit „dragul de viață și bucuria de a trăi”.

27 ianuarie - Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului
De Neptun TV 27 ianuarie 2018

La 27 ianuarie este marcată Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului, în condițiile în care șase milioane de evrei europeni și alte câteva milioane de persoane de alte naționalități au fost ucise de către regimul nazist german, relatează site-ul Organizației Națiunilor Unite.

Povestea unui medic ajuns bătaia de joc a statului român: 'După 11 ani de învățat, 50 RON pe lună sau ajung să plătesc eu statul'
De Neptun TV 26 ianuarie 2018

Alina a mărturisit, în scrisoarea postată pe contul său de facebook, despre cum s-a trezit șomeră după 11 ani de studii de specialitate și o facultate pe care a terminat-o cu o medie extraordinară, 9.72.

Primul român care a traversat singur Oceanul Atlantic a ajuns la Constanța! Celebrul navigator propune Raliul Mării Negre
De Andreea Bajdechi 26 ianuarie 2018

Primul român care a traversat solitar Oceanul Atlantic a fost, astăzi, prezent la Constanța. Dorel Nacou, căci despre el este vorba, a participat la o competiție oficială din Franța în Martinica. După mai multe eforturi și probleme, întâlnite pe drum, Dorel a reușit să ajungă în punctul final, chiar pe 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Acum, sportivul își propune ca alături de Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța și de Clubul Nautic Român, al cărui membru este, să realizeze o competiție internaționale pe Marea Neagră.

CONSTANȚA. Strigăt de ajutor de la un copil de 9 ani - aruncat în stradă de Armată, în plină iarnă! George riscă să nu mai poată merge la școală
De Roxana Glăvan 26 ianuarie 2018

În plină iarnă, George, un băiețel de 9 ani și familia lui sunt aruncați în stradă de armată. Locuiesc într-o baracă improvizată pe un teren care nu le aparține. Au sperat până în ultima clipă că somațiile armatei vor fi doar scrise, iar ei vor primi o locuință socială. Nu s-a întâmplat așa, iar weekendul acesta va ultimul pentru ei în căsuța din câmp. Nici locuință socială nu vor primi, căci dosarul le-a fost respins pe Primăria Constanța. Grav este că cel mai tare are de suferit George: părinții spun că dacă nu vor avea unde să stea, nu îl vor mai putea duce pe copil la școală.

CONSTANȚA. Imagini cu puternic impact emoțional - oamenii încearcă să-l încălzească pe șoferul de 18 ani după ce l-au scos din mașină! VIDEO
De Neptun TV 26 ianuarie 2018

Din primele informații, starea tânărului este una foarte gravă, fiind scos inconștient din mașină

O nouă crimă îngrozește România! Calvarul Nicoletei, tânăra înjunghiată de către fostul soț - dormea unele nopți în grădiniță de frica criminalului!
De Antonia Maer 26 ianuarie 2018

La trei zile de brutala crimă pasională din Titu, încă o femeie a sfârșit sub loviturile de cuțit aplicate cu sânge rece de cel care o iubise cândva. Victima, directoarea unei grădinițe din Capitală, a fost atacată în biroul său de propriul soț de care voia însă să se despartă. Bărbatul a înjunghiat-o de câteva ori apoi, potrivit unor surse, ar fi încercat să-și ia zilele cu același cuțit. Din păcate femeia, care avea doi copii împreună cu ucigașul, s-a stins la spital după nici o oră.

Noi proiecte ASF și RAR! Ce schimbări îi așteaptă pe conducătorii auto!
De Neptun TV 26 ianuarie 2018

Proiectele au fost discutate de prim-vicepreședintele Autorității de Supraveghere Financiară, Ovidiu Wlassopol, și de George Adrian Dincă, directorul general al Registrului Auto Român, arată un comunicat al ASF.

CONSTANȚA. Cursurile de reflexoterapie, atracție printre șomeri!
25 ianuarie 2018

Numărul șomerilor este mai mic la Constanța decât în multe alte zone ale țării. Iată vestea bună adusă de reprezentanții AJOFM la început de an. Pentru cei care nu și-au găsit încă un loc de muncă, Agenția are în desfășurare, de-a lungul întregului an, 28 de cursuri de calificare și recalificare atât pentru persoanele cu studii medii, cât și pentru cele cu studii superioare. Cel mai bine cotat, în acest moment, este cursul de reflexoterapie.

Banda de hoți care a terorizat Constanța, lovituri în alte 7 județe! Cei 8 indivizi furau dispozitive PayPoint ca-n filmele de acțiune!
De Antonia Maer 25 ianuarie 2018

Cei 8 indivizi reținuți ieri în urma perchezițiilor din Ciobanu și Hârșova au un palmares impresionant de infracțiuni. Oamenii legii îi bănuiesc că ar fi comis peste 20 de furturi și tentative în Constanța dar și în alte 7 județe. Deși vizau în principal aparatele pay point sunt suspectați că ar fi devalizat magazine și a fi încercat să sustragă bunuri de la ferme. Totul în doar o lună.

CONSTANȚA. Ea este mămica care a murit la câteva ore după ce și-a ținut băiețelul în brațe - Teodora a lăsat în urmă doi copilași și un soț distrus de durere!
De Neptun TV 25 ianuarie 2018

Micuțul va avea o amintire cu mama sa, momentul în care aceasta l-a luat pentru prima dată în brațe fiind imortalizat de tată.

CONSTANȚA. Ce a provocat moartea mămicii de la ISIS - tânăra a murit la câteva ore după ce și-a ținut băiețelul în brațe!
De Neptun TV 25 ianuarie 2018

Mai mult, mămica și-a ținut bebelușul în brațe și chiar a a pucat să facă și poze cu micuțul.

CONSTANȚA. Lecție de istorie la Muzeul Militar
De Andreea Bajdechi 24 ianuarie 2018

Unirea Moldovei cu Țara Românească a fost cuprinsă astăzi într-o altfel de lecție de istorie, ținută astăzi, la Muzeul Militar Național "Regele Ferdinand I", Filiala Constanța. Copiii au venit într-un număr mare pentru a afla file din trecutul țării. I-au ascultat cu atenție pe cei care le-au vorbit și ne-au dovedit, la cameră, acest lucru.

Mica Unire, sărbătorită la Constanța! Sute de oameni s-au prins în horă - VIDEO
De Andreea Bajdechi 24 ianuarie 2018

Cei 159 de ani de la Mica Unire au fost sărbătoriți, astăzi, și de constănțeni. Vârstnici și copii s-au strâns pe platoul din fața Prefecturii pentru a lua parte la evenimentele organizate de autoritățile constănțene. La final, cu toții și-au dat mâna și s-au prins în horă.

Constănțeni certați... cu istoria! Întrebarea ce sărbătorim de ziua Micii Uniri le dă bătăi de cap: 'Nici nu știam în ce dată suntem astăzi'
De Andreea Filip 24 ianuarie 2018

În stilul caracteristic, unii dintre români au găsit de cuviință să se cinstească de ziua Micii Uniri cu tradiționalul pahar de vin. În timp ce o parte dintre pensionarii constănțeni cu care am stat de vorbă știau pentru ce ridică paharul, alții au dat dovadă că istoria le joacă feste în fața camerei. Și dacă bătrânii au profitat de încă un prilej de sărbătoare, iar bugetarii au fost liberi prin ordonanța recent decretată, cei care au fost nevoiți să mergă la serviciu spun că au sărbătorit o zi cu importanță istorică, muncind.

CRIMA DE LA COAFOR! Militarul care și-a măcelărit iubita își premeditase fapta: 'Nimeni nu mă înșală pe mine'! Bărbatul și-a terorizat și fosta soție! - VIDEO
De Neptun TV 24 ianuarie 2018

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul crimei din orașul dâmbovițean Titu. Părinții tinerei înjunghiate mortal de subofițerul de la MAPN în coafor spun că fata lor era terorizată de cel cu care avea un copil. Ba mai mult, rudele susțin că aceasta a depus plângere la poliție după ce bărbatul ar fi bătut-o în urmă cu o lună însă oamenii legii nu au luat nicio măsură pentru a o proteja. Și fosta soție a agresorului a declarat că militarul obișnuia să consume foarte mult alcool, moment în care devenea extrem de agresiv. Astăzi, el a fost arestat.

CONSTANȚA. Viorel a fost scos în viață din mașina groazei, dar a murit în spital, după luni de luptă! 'Ce căutai și tu în mașina aia kamikaze'
De Neptun TV 23 ianuarie 2018

Viorel Popescu a scăpat cu viață din mașina groazei. Ajuns în comă la Spitalul Județean Constanța, bărbatul a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitală. După luni de spitalizare, bărbatul a pierdut lupta cu moartea.

Daniel Dragomir: 'A venit vremea ca vocea noastră să se facă auzită'
De Neptun TV 23 ianuarie 2018

Voi prezenta Clubului de presă și invitaților din cadrul instituțiilor europene adevărata față a statului paralel din România și a abuzurilor și ilegalităților comise împotriva românilor.

'România începe de la mare', întâlnire publică pe tema unirii de la 24 ianuarie!
De Neptun TV 22 ianuarie 2018

Anul trecut întâlnirea s-a denumit “ROMÂNIA, STAREA NOASTRĂ DE VEGHE - punct de observație DOBROGEA ”

24 IANUARIE. 'Mica Unire', zi LIBERĂ pentru toți românii!
De Neptun TV 22 ianuarie 2018

"Mica Unire" s-a realizat când Adunarea Electivă a Țării Românești s-a pronunțat pentru alegerea ca domn a lui Alexandru Ioan Cuza, realizând astfel unirea Țării Românești cu Moldova.

Amenzi de peste două milioane de lei, date de polițiști în ultimele 24 de ore - peste 300 de persoane au rămas fără permis!
De Neptun TV 21 ianuarie 2018

350 de persoane au rămas fără permisul de conducere.

Mii de oameni au protestat în Capitală! Îmbrânceli între jandarmi și un grup de manifestanți! VIDEO
De Neptun TV 20 ianuarie 2018

Protestatarii au blocat Bulevardul Magheru, după ce au reușit să rupă cordonul de jandarmi.

Au intrat în vigoare noile prevederi ale legii privind apărarea împotriva incendiilor! Amenzi de până la 5.000 de lei pentru spațiile publice fără autorizații
De Neptun TV 20 ianuarie 2018

Noile prevederi ale legii privind apărarea împotriva incendiilor au intrat în vigoare, iar spațiile publice din categoria comerț, cultură și turism care nu dețin autorizație de securitate de incendiu sunt obligate să anunțe acest lucru. În locuri vizibile, trebuie afișat un panou cu textul ”Acest spațiu funcționează fără autorizația de securitate la incendiu”, în caz contrar urmând a fi aplicate amenzi.

Efectele primului episod de iarnă, în Dobrogea! Zeci de localități din Constanța sunt încă în beznă, 4 școli închise! Șoferi rămași în nămeți, la Tulcea - două gravide au așteptat 10 ore un ajutor medical!
De Andreea Filip 19 ianuarie 2018

Viscolul a trecut, însă Dobrogea încă resimte efectele lui devastatoare. Două gravide din Tulcea au fost salvate cu greu din nămeți după ce au așteptat chiar și 10 ore ca medicii să ajungă la ele. În județul Constanța, zeci de localități stau încă în beznă pentru că vântul puternic a smuls cablurile de electricitate. Elevii din 4 școli stau, acasă și astăzi căci troienele au blocat drumurile de la malul mării.

TULCEA. Situație disperată pentru zeci de oameni blocați în nămeți de 8 ore! Mai mulți șoferi și-au abandonat mașinile în zăpadă și au plecat pe jos
De Robert Nenciu 18 ianuarie 2018

Situație la limita disperării în județul Tulcea. Zeci de persoane sunt blocate de nu mai puțin de 8 ore cu mașinile în nămeții formați pe drumul național 22 A, în apropierea localității Cataloi.

CAZ ȘOCANT în județul Constanța! Un tată cu un picior tăiat și-a șantajat fiica cu sinuciderea - copila de 13 ani, supusă la perversiuni sexuale!
De Neptun TV 18 ianuarie 2018

Fata a povestit la școală că tatăl său „o dezbracă, o atinge în părțile intime, totodată făcându-i sex oral și o obligă să îl masturbeze”.